"Είπα να βγω και χωρίς string" - Ολόγυμνος στο instagram ο Θέμης Κανέλλος

Προκαλεί λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του Big Brother

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Απόψε ο μεγάλος τελικός του Big Brother και ο Θέμης Κανέλλος που απασχόλησε αρκετά με την συμμετοχή του φρόντισε πριν λίγες ώρες με μια ολόγυμνη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram να ξεσηκώσει αντιδράσεις, πολλές θετικές, πολλές αρνητικές.

Κατά την διάρκεια της συμμετοχής του στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ είχε συζητηθεί πολύ ένα πλάνο που έδειχνε τον Θέμη να φοράει ένα γυναικείο εσώρουχο, δείτε το πλάνο αυτό εδώ. Ο Θέμης, λοιπόν, θέλησε να δώσει στους επικριτές του την δική του απάντηση με τον τρόπο που μόνο αυτός γνωρίζει.

Η φωτογραφία του Θέμη Κανέλλου που ξεσήκωσε το instagram

 Θέμης Κανέλλος

Πράγματα που δεν ξέραμε για τον Θέμη Κανέλλο

Ο Θέμης μένει στην Αθήνα με τους γονείς του και από πολύ μικρός, του άρεσε το μακιγιάζ - και στους άλλους και επάνω του- κι έτσι το σπούδασε, το έκανε επάγγελμα και το συνδύασε με το κανάλι του στο YouTube. Αρκετές φορές έχει ακούσει επικριτικά σχόλια για την εμφάνισή του αλλά όπως ο ίδιος λέει δεν δίνει σημασία. Το μόνο πράγμα που θα τον ενοχλούσε, μπαίνοντας στο σπίτι του Big Brother, είναι να τον κρίνουν για την εμφάνισή του και όχι για τον χαρακτήρα του.

Στο εισαγωγικό του βίντεο ο Θέμης είπε: “Είμαι ο Θέμης. Ασχολούμαι με το μακιγιάζ. Είμαι 18 χρονών και μένω στην Αθήνα. Με το μακιγιάζ ξεκίνησα να ασχολούμαι από πολύ μικρός. Από τα 15 μου, γιατί είχα κάποια σπυράκια και ήθελα να τα κρύψω και ήθελα να μη φαίνονται. Στην αρχή ξεκίνησα να βάφομαι με τα καλλυντικά της μάνας μου και μετά ξεκίνησα να αγοράζω τα δικά μου προϊόντα. Το YouTube αποφάσισα να το ξεκινήσω γιατί δεν υπήρχαν αρκετά αγόρια στην Ελλάδα τα οποία να ήταν open γκέι και ταυτόχρονα να κάνουν μακιγιάζ και να μιλούσαν κιόλας για άλλα θέματα γιατί το κανάλι μου δεν είναι μόνο για μακιγιάζ”.

Ο Θέμης συνέχισε λέγοντας: “Ο κόσμος έξω όταν με βλέπουν με μακιγιάζ θα με κοιτάξουν λίγο περίεργα αλλά μετά όσους έχω γνωρίσει μου μιλάνε πάρα πολύ γλυκά, πολύ όμορφα. Μιλάμε για βλεφαρίδες, για μακιγιάζ για tips και διάφορα άλλα. Πιστεύω ότι απλά φοβούνται λίγο στην αρχή το διαφορετικό, όπως όλοι μας. Όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι με το μακιγιάζ δεν είχα κανένα θέμα να βγω έξω, δεν ένιωθα ντροπή μέχρι που κάποια στιγμή μου έτυχε ένα περιστατικό όπου φώναξαν π….η. Έχει τύχει μια φορά να δεχτώ “κάπως” επίθεση, δεν ήταν ακριβός ξύλο. Με έπιασαν και με έβαλαν στον τοίχο. Ήταν από τα χειρότερα πράγματα που μου έχουν συμβεί. Πίστευα ότι εκείνη τη στιγμή πραγματικά θα πεθάνω, αλλά δεν πέθανα, I’m still here και I will never shut my mouth”

Τέλος ο Θέμης είπε: “Το coming out στους γονείς μου έγινε λίγο forced, δηλαδή δεν το ήθελα. Όταν ήμουν στα δεκατρία οι γονείς μου έψαξαν το κινητό μου, είδαν κάποιες συνομιλίες με κάποια αγόρια. Ήταν αρκετά για να καταλάβουν ότι κάτι παίζει με τη σεξουαλικότητά μου. Ότι δεν είμαι straight δηλαδή. Υπήρχαν κάποιες εντάσεις στις αρχές, αλλά πάντα χρειάζεται χρόνος ώστε να αντιληφθούν και να καταλάβουν τη διαφορετικότητα. Θέλω να μπω στο σπίτι του Big Brother γιατί πιστεύω ότι η διαφορετικότητα δεν είναι κάτι τρομακτικό, δεν είμαι εξωγήινος, απλά έτυχε να μ’αρέσει το μακιγιάζ και να είμαι γκέι. Δε φταίω εγώ, έτσι γεννήθηκα. Είμαι open γκέι από τα 13 μου και θέλω να μπω στο Big Brother για να δείξω ότι το bullying το 2020 δεν είναι επιτρεπτό. Μέσα από τη συμμετοχή μου στο Big Brother θα’θελα να περάσω ένα μεγάλο κοινωνικό μήνυμα, να αγαπάτε πάντα τον εαυτό σας και να μην ακούτε ποτέ τι σας λένε οι άλλοι και να ακολουθείτε πάντα τα όνειρά σας”.