"Δυσκολίες" για την Χριστίνα Μπόμπα στην εγκυμοσύνη της

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της διανύει η Χριστίνα Μπόμπα και μέσα από μια ανάρτηση της, αποκάλυψε τις "δυσκολίες" που αντιμετωπίζει, όπως συνηθίζουν να αντιμετωπίζουν και πολλές άλλες μέλλουσες μανούλες.

Η ίδια είναι πολύ ενεργή στα social media, και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, όπως έκανε και πριν από λίγες ώρες.

Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Μπόμπα, αποκάλυψε ότι έχουν αρχίσει να της μυρίζουν αρκετές τροφές και έχει σταματήσει να τρώει πολλά φαγητά που απολάμβανε πριν μείνει έγκυος.

Το πρωί της Τρίτης, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram το πρωινό γεύμα της και συγχρόνως το μοναδικό που μπορεί να φάει αυτή την περίοδο.

Να σημειώσουμε πως η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης είναι πολύ ευτυχισμένοι και ήδη έχουν ξεκινήσει τις ετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο των διδύμων.

Χριστίνα Μπόμπα εγκυμοσύνη

Νέα φωτογραφία της Μπόμπα μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης - Με πιτζάμες μπροστά στο δέντρο

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χριστίνα Μπόμπα μοιράστηκε μία νέα φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της και αυτή τη φορά, πόζαρε με τις πιτζάμες της μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η παρουσιάστρια δείχνει να είναι πολύ ενθουσιασμένη με το νέο βήμα που κάνει η οικογένειά της και φροντίζει να το δείχνει καθημερινά, μιας και είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media.

Αυτή τη φορά, λίγο μετά την ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη πως δε θα παρουσιάσει το Survivor για να είναι δίπλα της - δείτε εδώ- πόζαρε μπροστά στο δέντρο πιο χαμογελαστή και χαρούμενη από ποτέ.

Χριστίνα Μπόμπα ανάρτηση

Η πρώτη της δήλωση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Τα πιο ευχάριστα νέα ανακοίνωσε σήμερα το ζευγάρι Χρίστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης αφού σε λίγο καιρό θα γίνουν γονείς και μάλιστα σε δυο παιδάκια.

Η Χριστίνα Μπόμπα μετά την ανακοίνωση ότι είναι έγκυος έκανε insta story στα οποία ευχαριστεί τον κόσμο για όλα τα μηνύματα που έχει δεχτεί.

“Έχω αυτό το τεράστιο χαμόγελο, γιατί μόλις μπήκα σπίτι και είδα όλες αυτές τις ευχές που έχετε στείλει και την αγάπη σας! Μας έχετε λούσει από αγάπη! Σας αγαπάμε πάρα πολύ!”