Θρήνος για τον Δημήτρη Πυργίδη: Η συγκινητική ανάρτηση

"Καλό παράδεισο, θα μας λείψεις"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θρήνος για τον Δημήτρη Πυργίδη: Η συγκινητική ανάρτηση

Θρήνος επικρατεί τις τελευταίες ώρες στην Θεσσαλονίκη με τον θάνατο της παρουσιάστριας Δήμητρας Σοφοκλέους. Ανάμεσα στους ανθρώπους που ήθελαν να την αποχαιρετήσουν δημόσια ήταν και ο Δημήτρης Πυργίδης, ο πρώην παίκτης του Big Brother, o οποίος έκανε μια συγκινητική ανάρτηση.

Συγκεκριμένα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagra, μετά την αλλαγή που έκανε στο προφίλ του, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της και έγραψε «Καλό παράδεισο...Θα μας λείψεις».

Η παρουσιάστρια ήταν γνωστή στην πόλη και η είδηση πως πέθανε σκόρπισε το πένθος.

Αυτή είναι η συγκινητική ανάρτηση του Δημήτρη Πυργίδη

Δημήτρης Πυργίδης θάνατος Δήμητρας Σοφοκλέους

Ποια είναι η Δήμητρας Σοφοκλέους που πέθανε

Η Δήμητρα Σοφοκλέους εργαζόταν σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό και στη συμπρωτεύουσα ήταν γνωστή σε πολύ κόσμο, μέσα από τις εκπομπές της. Η φήμη της είχε φτάσει και στην Αθήνα μέσα από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Με την παρουσίαση ασχολούνταν τα τελευταία χρόνια ενώ επί χρόνια διοργάνωνε fashion shows.

Δήμητρα Σοφοκλέους Θεσσαλονίκη τροχαίο

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 22.30 το βράδυ της Κυριακής, επί της οδού Μουδανιών, στο ρεύμα εισόδου, μετά την αερογέφυρα της Θέρμης. Το αυτοκίνητο της 52χρονης για άγνωστο λόγο ξέφυγε από την πορεία του και τούμπαρε στο δρόμο. Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα.

«Χωρίς τις αισθήσεις της απεγκλωβίστηκε μία γυναίκα από Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, συνεπεία τροχαίου ατυχήματος, στη Δ.Ε. Θέρμης Θεσσαλονίκης. Επιχείρησαν 13 πυροσβέστες με 4 οχήματα», ανέφερε η ανακοίνωση που έκανε στο διαδίκτυο το Πυροσβεστικό Σώμα.

Τον θρήνο ωστόσο έχει σκορπίσει και η είδηση του θανάτου της Έπης Πρωτοπονιάρου.

Τον περασμένο Ιούλιο, μάλιστα, η Δήμητρα Σοφοκλέους είχε κάνει έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά και είχε εμφανιστεί στο πλατό της εκπομπής του:

Από το βράδυ της Κυριακής το Facebook της κατακλύστηκε από μηνύματα αποχαιρετισμού από θαυμαστές της και φίλους της.

Δήμητρα Σοφοκλέους θάνατος