Σία Κοσιώνη: Αποχαιρέτησε το 2020 με μία συγκινητική ανάρτηση - «Δυσκολευόμουν να το πιστέψω...»

Η φωτογραφία που έγινε viral

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σία Κοσιώνη: Αποχαιρέτησε το 2020 με μία συγκινητική ανάρτηση - «Δυσκολευόμουν να το πιστέψω...»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να αποχαιρετήσει η Σία Κοσιώνη το 2020 και το έκανε με μία πολύ συγκινητική ανάρτηση για τις ειδήσεις που κλήθηκε να πει φέτος, με την ίδια να παραδέχεται πως πολλές φορές δυσκολευόταν να πιστέψει τι έλεγε.

Η δημοσιογράφος έκανε τη δική της ανασκόπηση σε μία χρονιά που σίγουρα θα αφήσει πολλά για να θυμόμαστε. Η Σία Κοσιώνη βρισκόταν στην πρώτη γραμμή των γεγονότων και έτσι καθημερινά πληροφορούσε το κοινό για τις εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας και όχι μόνο.

«Τελευταίο δελτίο της χρονιάς. Τις περισσότερες ειδήσεις που είπα φέτος θα ευχόμουν να μην τις είχα πει ποτέ. Τη στιγμή, δε, που τις έλεγα, συχνά δυσκολευόμουν και να το πιστέψω ότι τις έλεγα.

Με την ελπίδα να μην χρειαστεί να ξανανιώσουμε έτσι ποτέ ούτε εγώ ούτε κι εσείς που τις παρακολουθούσατε, εύχομαι από καρδιάς το 2021 να απορροφήσει όλο το σκοτάδι της χρονιάς που φεύγει και να μας ξεβράσει στην επόμενη υγιείς, δυνατούς, χαρούμενους και -επιτέλους- αγκαλιασμένους!», έγραψε χαρακτηριστικά η Σία Κοσιώνη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Σία Κοσιώνη ΣΚΑΙ

Η Σία Κοσιώνη μάλιστα έκανε πριν από μερικές μέρες την τελευταία της δημόσια εμφάνιση μαζί με τον γιο της για το 2020. Δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες.

Τι έκπληξη είχαν ετοιμάσει οι συνεργάτες της Σίας Κοσιώνη πριν βγει στο δελτίο του ΣΚΑΪ

Μια έκπληξη δέχτηκε η Σία Κοσιώνη στο πλατό του δελτίου ειδήσεων λίγο πριν βγει στον αέρα του ΣΚΑΙ. Μάλιστα, η έκπληξη αυτή, της έφτιαξε τη διάθεση.

Η παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Πριν από λίγες ώρες θέλησε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία από το πλατό με ένα στολίδι που της έφτιαξε τη διάθεση μιας και την έβαλε στο κλίμα των Χριστουγέννων. Ενώ, λίγες ώρες πριν μας έδειξε το τεράστιο καμαρίνι της.

Πρόκειται λοιπόν για έναν μικρό χιονάνθρωπο που κοσμούσε το πλατό!

Σία Κοσιώνη ΣΚΑΙ