Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σκέφτεται να κατέβει για πολιτικός ο Μένιος Φουρθιώτης

Πήγε να πάρει την ευλογία του Ιερώνυμου

Σκέφτεται να κατέβει για πολιτικός ο Μένιος Φουρθιώτης
News 15.01.2021 12:18
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή Ευτυχείτε έγινε γνωστή η επιθυμία του Μένιου Φουρθιώτη να ασχοληθεί με την πολιτική. Μάλιστα συναντήθηκε και με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, προκειμένου να πάρει την ευλογία του.

Η Κατερίνα Καινούργιου και η ομάδα της αποκάλυψαν πως ο παρουσιαστής θα ασχοληθεί με την πολιτική χωρίς ωστόσο να γνωρίζουν με ποιο κόμμα θα κατέβει.

Η παρουσιάστρια από τη μεριά της μίλησε για την εποχή που είχε τσακωθεί με τον Μένιο Φουρθιώτη ωστόσο την ίδια στιγμή τόνισε πως ήταν ένας άνθρωπος που της έδωσε πολλές ευκαιρίες στον χώρο.

Όπως είπε, έχει σκοπό να τον ψηφίσει αν συμφωνεί με τις πολιτικές του προτάσεις, ενώ ξεκαθάρισε πως είναι ένας άνθρωπος που έχει πολύ έξυπνο επιχειρηματικό μυαλό.

Θυμίζουμε πως πριν από μερικές μέρες δημιουργήθηκε ένα ζήτημα με μία εμπρηστική επίθεση που έγινε στο αυτοκίνητο του Γιώργου Σφακιανάκη. Δείτε εδώ τι είπε ο Μένιος Φουρθιώτης.

Λίγα λόγια για τον Μένιο Φουρθιώτη

Ο Μένιος (Μένανδρος - Γεώργιος) Φουρθιώτης (10 Σεπτεμβρίου 1985) είναι Έλληνας παρουσιαστής.

Η καριέρα του ξεκίνησε όταν ανακάλυψε ότι έχει ταλέντο στο τηλεμάρκετινγκ, όταν του προσφέρθηκε η ευκαιρία να πουλήσει σε εκπομπή τηλεμάρκετινγκ πόρτες ασφαλείας, όπου επίτευξε σημαντικές πωλήσεις.[3] Έπειτα, το κανάλι Extra 3 του έδωσε δική του εκπομπή περιεχομένου τηλεμάρκετινγκ, με τίτλο Αποκάλυψη.

Το 2007 εργάστηκε ως υπεύθυνος καλεσμένων στην εκπομπή Τελεία & Παύλα της Ντέσσυς Κουβελογιάννη. Τον Φεβρουάριο του 2008, εργάστηκε ως υπεύθυνος καλεσμένων στην εκπομπή Αξίζει να το Δεις της Τατιάνας Στεφανίδου, ενώ τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς, ως παρουσιαστής των εκπομπών Μετά τα Μεσάνυχτα και Πάρτα Όλα και ένα χρόνο αργότερα, στην εκπομπή Το Κάτι Άλλο στο Extra Channel 3. Από το Σεπτέμβριο του 2013 μέχρι τις 4 Νοεμβρίου 2018 παρουσίαζε την τηλεοπτική εκπομπή Αποκαλυπτικά στον σταθμό Epsilon TV, στον οποίο επίσης έχει διατελέσει διευθυντής προγράμματος, εμπορικής πολιτικής και μάρκετινγκ.

Την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018, ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN TV ανακοίνωσε τη διακοπή της συνεργασίας τους, αναφέροντας σε δελτίο τύπου: "Δυνάμει της σχετικής δικαστικής απόφασης η συνεργασία του OPEN με τον κ. Μένανδρο Φουρθιώτη διακόπτεται οριστικά και ως εκ τούτου από εδώ και πέρα παύει τελεσίδικα η μετάδοση των εκπομπών του."

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πρόστιμο από το ΕΣΡ στην εκπομπή "Αποκαλυπτικά" του Μένιου Φουρθιώτη - Αυτό είναι το ποσό

Δύσκολες ώρες για τον Μένιο Φουρθιώτη! Τι συνέβη;

Share