Στράτος Τζώρτζογλου: «Έχω δεχθεί προτάσεις για όλα τα ριάλιτι που υπάρχουν»

Θα τον δούμε πουθενά φέτος;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στράτος Τζώρτζογλου: «Έχω δεχθεί προτάσεις για όλα τα ριάλιτι που υπάρχουν»

Ο Στράτος Τζώρτζογλου μίλησε το πρωί της Παρασκευής στην κάμερα του Ευτυχείτε και αποκάλυψε για τις προτάσεις που έχει δεχτεί για να συμμετέχει σε ριάλιτι.

Ο γνωστός ηθοποιός μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνουν με τη σύζυγό του, Σοφία, να αποκτήσουν παιδί, αλλά και για την απώλεια της μητέρας του.

Αναφορικά με το Bachelor, δήλωσε πως δεν θα μπορούσε να συμμετέχει καθώς θεωρεί την σχέση κάτι ιερό αλλά και γιατί είναι παντρεμένος.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στα κομποσκίνια που δεν βγάζει ποτέ από το χέρι του διότι θεωρεί ότι η αξία τους είναι ιερή ενώ ράγισε καρδιές σχετικά με την απώλεια της μητέρας του.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα

Στράτος Τζώρτζογλου: Έτοιμος να γίνει ξανά μπαμπάς!

Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα, βιώνουν στιγμές ευτυχίας και οι φωτογραφίες τους στο instagram το αποδεικνύουν! Το ζευγάρι δείχνει πολύ ερωτευμένο και δεν το κρύβει!! Μάλιστα φαίνονται έτοιμοι να κάνουν ακόμα ένα βήμα στην σχέση τους, να αποκτήσουν ένα παιδί!

Ο Στράτος Τζώρτζογλου μιλώντας στο περιοδικό "Λοιπόν" αποκάλυψε την επιθυμία του να αποκτήσει ένα ακόμη παιδί, αυτή τη φορά με τη Σοφία Μαριόλα. Χαρές έχει το ζευγάρι!

Θέλεις να κάνεις ακόμα ένα παιδί;

Ναι, θέλω να κάνω κι άλλο παιδί... Πρώτα ο Θεός, είναι μέσα στα σχέδια μας. Το έχουμε βάλει μπροστά να κάνουμε παιδί με τη Σοφία.

Ούτε παιδί ήθελες να κάνεις, όπως μου είχες πει...

Πριν συναντηθώ με τη Σοφία, είχα κάποιες πολύ ωραίες σχέσεις με γυναίκες και δύο καλές περιπτώ­σεις από αυτές που θα μπορούσα να παντρευτώ και να κάνω παιδί μαζί τους. Υπήρχε ένα μεγάλο κόλλη­μα, το ότι έπρεπε να πάω στην Αμερική και καμία δε μπορούσε ν' ακολουθήσει εκεί με τον Αλκιβιάδη. Η Σοφία όταν ήρθε μου είπε: "Στράτο και σε καλύβα, εγώ θέλω να είμαι μαζί σου, δεν με νοιάζει". Δε μου το είχε πει καμία άλλη αυτό.

Του έχεις μιλήσει για το ότι θέλεις ν' αποκτήσεις κι άλλο παιδί;

Ναι, του το έχω πει και του αρέσει, θέλει ν' απο­κτήσει αδελφάκι, ο οποίος τώρα είναι 23 χρονών. Στην Αμερική είχα γίνει πατέρας και μάνα μαζί.., Μαγείρευα...Το τι ήμουν εδώ εξαφανίστηκε στην Αμερική. Ήταν μεγάλο το ρίσκο, κάθε μήνα έπρεπε να βρίσκουμε τα προς το ζην, δεν υπήρχαν λεφτά, φράγκο, μάλιστα δεν απέκλεια το γεγονός να πάω να δουλέψω σερβιτόρος ή ταξιτζής, που ήταν δύσκο­λο, μόνο σερβιτόρος μπορούσα να γίνω, αλλά δεν με ένοιαζε καθόλου.