Η Δανάη Παππά εξομολογείται - «Το πρόσωπο μου γέμισε σπυριά λόγω άγχους»

Αποκάλυψε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Δανάη Παππά εξομολογείται - «Το πρόσωπο μου γέμισε σπυριά λόγω άγχους»

Η Δανάη Παππά το Σάββατο 16 Ιανουαρίου θα είναι καλεσμένη στην εκπομπή “Οδηγός καλής ζωής” και θα αποκαλύψει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει λόγω άγχους.

Η νεαρή ηθοποιός εξομολογείται για τα ψυχοσωματικά συμπτώματα που αντιμετωπίζει όταν δεν είναι ψυχολογικά καλά και πως το σώμα της αντιδρά άσχημα όταν κρατάει μέσα της όσα την ενοχλούν λόγω έντονου άγχους

Συγκεκριμένα, η Δανάη επισημαίνει: “Αυτό που μου συνέβη είναι ότι σε περίοδο έντονου άγχους και στρες εμφάνισα πολλά σπυριά στο πρόσωπο. Όλο μου το πρόσωπο γέμισε σπυριά.

Βιώνω γενικά καταστάσεις, ανάλογα την περίοδο και τον φόρτο εργασίας, που πιέζομαι και δεν το καταλαβαίνω εκείνη τη στιγμή, που μπορεί να ξυπνήσω και να μην θέλω να σηκωθώ από το κρεβάτι, να λέω “δεν θέλω να το κάνω αυτό τέλος”.

Με πιάνει η άρνηση πάρα πολύ. Για κάποιο λόγο αν γίνει κάτι που με στενοχωρεί δεν θα το εκφράσω κατευθείαν, θα το φιλτράρω, να το κρατήσω μέσα μου και να μην το εκφράσω κατευθείαν γιατί η αντίδρασή μου μπορί να είναι πολύ λάθος.

Να το μετανιώσω δηλαδή μετά. Και έτσι, κρατάω, κρατάω, κρατάω, λέω δεν πειράζει και μετά τρώω κάτι και το στομάχι μου φτάνει απέναντι και σκέφτομαι “έπρεπε να το είχες πει”, κατέληξε η Δανάη Παππά η οποία πέταξε κάποια υπονοούμενα για την παρουσίαση μιας ταξιδιωτικής εκπομπής.

Δανάη Παππά

Δανάη Παππά: Στη φόρα όλη η αλήθεια για την αποχώρηση της από τις 8 Λέξεις

Η Δανάη Παππά βρέθηκε καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2night Show” και αναφέρθηκε στο λόγο που αποχώρησε από τη σειρά “8 Λέξεις” πριν από περίπου 3 εβδομάδες.

«Είναι τρεις εβδομάδες που αποχώρησα από τις 8 Λέξεις. Είναι πολύ ωραία που δεν έχω γυρίσματα, είναι πολύ ωραία που είμαι στην Αθήνα, μου είχε λείψει να ασχολούμαι με τον εαυτό μου και να κάνω πράγματα για μένα. Θα ήθελα να είμαι στο σίριαλ μέχρι το τέλος.

Αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν δική μου επιλογή γιατί και η προηγούμενη σειρά ήταν πάλι στην Κύπρο, οπότε τρία χρόνια ήταν αρκετά για μένα. Τα πήγαινα πολύ καλά με τους συνεργάτες μου στην Κύπρο, κάναμε παρέα, αλλά μου έλειπε το σπίτι μου», είπε η Δανάη Παππά.

Να σημειώσουμε πως στην προσωπική της ζωή η Δανάη Παππά, έκανε το επόμενο βήμα με το σύντροφο της.