Ο αδερφός του Σάκη Τανιμανίδη, Παναγιώτης, έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Ο πρώτος στην οικογένεια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο αδερφός του Σάκη Τανιμανίδη, Παναγιώτης, έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Ο αδερφός του Σάκη Τανιμανίδη, Παναγιώτης, είναι το πρώτο μέλος της οικογένειας που έκανε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Ο παρουσιαστής και παραγωγός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους το γεγονός αυτό ανεβάζοντας μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram από την στιγμή που ο αδερφός του ο Παναγιώτης Τανιμανίδης, κάνει το εμβόλιο.

Να σημειώσουμε ότι ο αδερφός του είναι γιατρός και μάλιστα είναι και ο ο προσωπικός γυναικολόγος της Χριστίνας Μπόμπα, που πρόκειται να γεννήσει δίδυμα ενώ παράλληλα το ζευγάρι μίλησε και για τις προσπάθειες που έκαναν για να πιάσουν παιδί.

Ο Σάκης έγραψε στην φωτογραφία: «Ο αδερφός μου, σαν γιατρός που είναι (γυναικολόγος στην Θεσσαλονίκη), έκανε σήμερα το εμβόλιο… Να πούμε ακόμη μία φορά μπράβο σε όλο το ιατρικό προσωπικό της χώρας!!»

Ο αδερφός του Σάκη Τανιμανίδη, Παναγιώτης, έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Στον ΑΝΤ1 μετά τον ΣΚΑΙ ο Σάκης Τανιμανίδης

Παρελθόν είναι πλέον το Survivor - που σήμερα έχει αγώνα επάθλου - για τον Σάκη Τανιμανόδης, ο οποίος πολύ σύντομα θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς. Για να βρίσκεται στο πλευρό της Χριστίνας Μπόμπα έφυγε από τον ΣΚΑΙ και πολύ σύντομα θα τον δούμε στον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, Έλα χαμογέλα, ο παρουσιαστής θα υπογράψει μέσα στις επόμενες μέρες αποκλειστικό συμβόλαιο με το κανάλι του Αμαρουσίου. Εκτός από τη «Φάρμα» αναμένεται να αξιοποιηθεί από τον σταθμό και σε άλλα πρότζεκτ.

Όπως λοιπόβ, ειπώθηκε στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, ο ΑΝΤ1 θέλει να βγει το ριάλιτι στον αέρα στα τέλη Φεβρουαρίου και οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις. Μάλιστα συζητιέται τι ώρα θα προβάλλεται αφού απέναντι θα είναι το survivor, το οποίο σημειώνει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Μία από τις προτάσεις που έχει πέσει στο τραπέζι είναι να μεταδίδεται στις 8 το βράδυ, δηλαδή μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, και έξι φορές την εβδομάδα.