H Βίβιαν από το Bachelor τα βγάζει όλα στην φόρα - Είναι ακόμη ερωτευμένη με τον Βασιλάκο;

Η απάντηση όλο νόημα!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
H Βίβιαν από το Bachelor τα βγάζει όλα στην φόρα - Είναι ακόμη ερωτευμένη με τον Βασιλάκο;

Η Βίβιαν Παναγιωτοπούλου δίνει την δική της απάντηση αναφορικά με τον αν παραμένει ερωτευμένη με τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Η όμορφη φοιτήτρια της φαρμακευτικής ήταν πολύ κοντά στο να κλέψει την καρδιά του Έλληνα Bachelor μιας και ο ίδιος είχε να επιλέξει ανάμεσα σε αυτήν και την Νικολέττα Τσομπανίδου.

Ωστόσο, ο Παναγιώτης δήλωσε ότι για γυναίκα της ζωής του ήθελε την εκρηκτική κοκκινομάλλα και οι δυο τους πράγματι φαίνονται τρελά ερωτευμένοι ενώ κάποια φήμες τους θέλουν να περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι. Παρόλα αυτά, η Βίβιαν δεν περνάει κάποια ερωτική απογοήτευση και αντιθέτως έχει αφοσιωθεί στον εαυτό της.

Μέσα από ένα Q and A που έκανε η Βίβιαν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, απάντησε σε μία από τις ερωτήσεις που αφορούσε το αν είναι ακόμη ερωτευμένη με τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Η ίδια αποκάλυψε ωστόσο, πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

H Βίβιαν από το Bachelor

Βίβιαν Παναγιωτοπούλου: Είναι έγκυος η πρώην παίκτρια του Bachelor;

Μετά τις φήμες που θέλουν έγκυος την Νικολέττα Τσομπανίδου στο πρώτο της παιδί, μια απίστευτη ερώτηση δέχτηκε και η Βίβιαν Παναγιωτοπούλου. Ωστόσο, η πρώην παίκτρια του The Bachelor έδωσε μια αφοπλιστική απάντηση, κάνοντας έτσι να μην βγουν φήμες.

Συγκεκριμένα, η Βίβιαν δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα μήνυμα που δέχτηκε στο προφίλ της από follower που την ρώτησε αν είναι έγκυος.

Η ίδια απάντησε με χιούμορ, αφού όπως γνωρίζουμε ούτως η άλλως είναι ελεύθερη αυτή την περίοδο. «Έφαγα ρε παιδιά στις γιορτές αλλά όχι και έτσι», έγραψε στο instastory της.

Βίβιαν Παναγιωτοπούλου Bachelor έγκυος

The Bachelor: Η Βίβιαν «αδειάζει» τον Βασιλάκο - «Δε θα είχε συνέχεια η σχέση...»

Η Βίβιαν βρέθηκε στην εκπομπή Happy Day και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εμπειρία της στο The Bachelor, ενώ δε δίστασε να «αδειάσει» και τον Παναγιώτη Βασιλάκο, ξεκαθαρίζοντας πως μία σχέση μαζί του δε θα είχε συνέχεια.

Η φιναλίστ του ριάλιτι του έρωτα, έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό αφού την τελευταία στιγμή ο Παναγιώτης Βασιλάκος επέλεξε την Νικολέττα, με την οποία μέχρι στιγμής στα social media, δείχνει πολύ ερωτευμένος.

Η Βίβιαν κλήθηκε να απαντήσει στο αν θα έδινε μία δεύτερη ευκαιρία στον Παναγιώτη Βασιλάκο, με την ίδια να απαντά αρνητικά.

Happy Day Βίβιαν

«Είμαι άνθρωπος που πιστεύω στις δεύτερες ευκαιρίες γενικότερα, αλλά νομίζω ότι από τη στιγμη που έκανε την επιλογή του ο Παναγιώτης και πιστεύω ότι τα συναισθήματά του για τη Νικόλ είναι αληθινά, νομίζω ότι δεν θα μπορούσε να έχει συνέχεια το όλο θέμα», είπε χαρακτηριστικά η Βίβιαν.