Δημήτρης Σκουλός: «Θα διάλεγα τη φετινή επιτροπή του GNTM»

Έτσι σχολίασε την απουσία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δημήτρης Σκουλός: «Θα διάλεγα τη φετινή επιτροπή του GNTM»

Ο Δημήτρης Σκουλός βρέθηκε χθες βράδυ στην εκπομπή Χιούστον το Λύσαμε και μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει αν προτιμά την κριτική επιτροπή του GNTM με ή χωρίς την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, με τον φωτογράφο να ξεκαθαρίζει πως θα διάλεγε την φετινή ομάδα.

Οι δύο παρουσιαστές της εκπομπής δε θα μπορούσαν να μην αναφερθούν στο επίμαχο θέμα που βρισκόταν φέτος γύρω από το GNTM.

Ο φωτογράφος ξεκαθάρισε πως τόσο η Βίκυ Καγιά όσο και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι φίλες του και πως δεν θέλει να διαλέξει ανάμεσά τους.

Δημήτρης Σκουλός GNTM

Ο Δημήτρης Σκουλός απάντησε: «Όχι δεν είναι ούτε καλύτερη, ούτε χειρότερη η φετινή κριτική επιτροπή. Η Ηλιάνα είναι ένα πολύ λαμπερό κορίτσι, μια κούκλα, ακομπλεξάριστη. Και οι δύο είναι φίλες μου. Μη με βάλετε να κρίνω. Αν με έβαζαν να διαλέξω μια από τις δύο κριτικές επιτροπές για το GNTM θα έλεγα ότι μου αρέσει η φετινή επιτροπή. Όχι λόγω της έλλειψης της Ηλιάνας, αλλά γιατί ήμασταν όλοι πιο λυμένοι και πιο έμπειροι».

Ο Δημήτρης Σκουλός έχασε ένα στοίχημα με την κόρη του και τον.. έβαψε με γυναικεία καλλυντικά!

Ο Δημήτρης Σκουλός έχασε ένα στοίχημα που είχε βάλει με την αγαπημένη του κορούλα Μάιρα, για αυτό και εκείνη τον έβαψε με.. γυναικεία καλλυντικά.

Η 8χρονη κορούλα του που είχε πριν λίγες μέρες τα γενέθλιά της και του ζήτησε καθώς έχασε να αφεθεί στα χέρια της για ένα μαγικιάζ.

Φυσικά, όπως κάθε μπαμπάς, ο Δημήτρης Σκουλός δέχτηκε την πρόκληση αυτή και έτσι η μικρούλα αρχικά του έβαψε τα μάτια του, μετά τα χείλη του με ένα lip gloss και έπειτα το πρόσωπο του.

Φυσικά, ο καταξιωμένος φωτογράφος και κριτής του GNTM δεν μπορούσε παρά να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram.

Ο ίδιος είπε στο τέλος του βίντεο: "Αυτά παθαίνεις όταν είσαι μπαμπάς με κόρη σε καραντίνα και χάνεις στοίχημα" ενώ λίγο πριν προβληθεί ο τελικός του ριάλιτι μόδας έκανε μια συγκινητική ανάρτηση.

Δημήτρης Σκουλός