Σίσσυ Χρηστίδου: Έτσι έμαθε για την εγκυμοσύνη της Αθηνάς Οικονομάκου

«Είναι αρκετούς μήνες έγκυος»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου: Έτσι έμαθε για την εγκυμοσύνη της Αθηνάς Οικονομάκου

Μέσα από τη σημερινή εκπομπή της, η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε στους συνεργάτες της ότι γνώριζε εδώ και αρκετό καιρό πριν το ανακοινώσει στο Instagram, το γεγονός ότι η Αθηνά Οικονομάκου ήταν έγκυος.

Η αγαπημένη ηθοποιός με μία πολύ τρυφερή φωτογραφία έκανε γνωστά τα ευχάριστα για το δεύτερο παιδάκι της και δεν μπορεί λεπτό να κρύψει τη χαρά της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου είπε πως η κοιλιά της έχει αρχίσει να φαίνεται αρκετά και γι΄αυτό το λόγο το ανακοίνωσε στο κοινό.

Σίσσυ Χρηστίδου Έλα χαμογέλα

«Ήξερα πως η Αθηνά Οικονομάκου είναι έγκυος. Ένα βράδυ ήρθαν σπίτι η Αθηνά, η Βάσω, η Κλέλια και η Χριστίνα. Καθόμαστε και βγάζω εγώ κρασιά για τα κορίτσια. Μου είπε η Αθηνά πως δε θέλει. Εκεί το έμαθα, γιατί της άσκησα μεγάλη πίεση. Είναι αρκετούς μήνες πάντως έγκυος. Το είπε τώρα γιατί έχει όντως κάνει κοιλίτσα. Είναι πάρα πολύ χαρούμενη και είναι τόσο καλή μαμά. Με το καλό» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Το βίντεο της Αθηνάς Οικονομάκου που πρόδωσε την εγκυμοσύνη της λίγο πριν το ανακοινώσει η ίδια

Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας διανύει την πιο όμορφη περίοδο αφού η οικογένεια της πρόκειται να μεγαλώσει.

Ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος και η Αθηνά είναι έτοιμοι να καλωσορίσουν το δεύτερο μωράκι τους και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Πριν λίγες μέρες, η όμορφη ηθοποιός δημοσίευσε τον προσωπικό της λογαριασμό την ευχάριστη είδηση αλλά φαίνεται πως την είχε προδώσει ήδη ένα βίντεο της που είχε αναρτήσει νωρίτερα.

Ειδικότερα, στο βίντεο η Αθηνά δείχνει να έχει τρομερές λιγούρες και να τρώει αυγά με πατάτες τηγανητές, κάτι ασυνήθιστο για την ίδια μιας και την έχουμε συνηθίσει να απολαμβάνει μόνο υγιεινά φαγητά.

Το βίντεο της Αθηνάς Οικονομάκου που πρόδωσε την εγκυμοσύνη της

Έτσι γνώρισε η Αθηνά Οικονομάκου τον Φίλιππο Μιχόπουλο - Έκανε την αποκάλυψη

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος είναι μαζί εδώ και αρκετά χρόνια και έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια. Πριν από λίγο καιρό, ηθοποιός είχε αποφασίσει να αποκαλύψει με ποιον τρόπο γνώρισε τον αγαπημένο της.

Οι δυο τους αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας και παρόλο που η Αθηνά Οικονμάκου είναι πολύ ενεργή στα social media, σπάνια επιλέγει να ανεβάζει φωτογραφίες ή στιγμιότυπα μαζί του. Ωστόσο δεν παρέλειψε να πει σε έναν διαδικτυακό της φίλο, την ιστορία της γνωριμίας τους.

Σε ένα Q&A που είχε κάνει πριν από καιρό, η ηθοποιός είχε αποκαλύψει πως γνώρισε τον αγαπημένο της στην παραλία «Φτέλια» της Μυκόνου, όπου έχει και ένα από τα ξενοδοχεία του ο Φίλιππος Μιχόπουλος.

Αθηνά Οικονομάκου Φίλιππος Μιχόπουλος

Μιας και λέμε ωστόσο για την Αθηνά Οικονομάκου, δείτε εδώ την απίστευτη φάρσα που έκανε στον Νίκο Μουτσινά στο Καλό Μεσημεράκι.