Ηλίας Γκότσης - Survivor 4: "Ξεχωρίζω την Κάτια και τον Κορόμι γιατί..."

Ξέρουν από καλό παιχνίδι

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ηλίας Γκότσης - Survivor 4:

O Ηλία Γκότσης και η Λάουρα Νάργες με αφορμή το νέο κύκλο Survivor βρέθηκα στο Dot και μίλησαν για τη δική τους εμπειρία αλλά και για το ποιους παίκτες ξεχωρίζουν.

Και οι δύο επιβεβαίωσαν πως οι συνθήκες στο παιχνίδι είναι πολύ δύσκολες ««Είναι πάρα πολύ δύσκολο, έχεις την πείνα τη ζέστη, την άμμο. Τρέξτε λίγο στην άμμο να δείτε τη γλύκα. Ακούς και τα σχόλια του παρουσιαστή όσο προσπαθείς να επικεντρωθείς», είπε χαρακτηριστικά η Λάουρα που νωρίτερα μίλησε για την απόδοση της στο παιχνίδι.

Στη συνέχεια ο Ηλίας Γκότσης αποκάλυψε ποιους ξεχωρίζει στο φετινό Survivor: «Ξεχωρίζω την Κάτια γιατί και της έχει βγει πάρα πολύ αγωνιστικά και κακά τα ψέματα έχει και μία εμπειρία πάνω στα ριάλιτι. Και από τους Μαχητές νομίζω ο Κορομι γιατί είναι χρήσιμος και αν ξεδιπλώσει ένα χαρακτήρα που έχει ενδιαφέρον θα τον κρατήσει ο κόσμος.».

λαουρα νάργες

Survivor trailer 17/1: "Όταν ρίξει την μάσκα που φοράει θα καταλάβω ποια είναι η Κάτια"

Με κομμένη την ανάσα περιμένουν οι τηλεθεατές το Survivor επεισόδιο που θα προβληθεί την Κυριακή 17/1! Παρά το γεγονός πως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει ότι η Κάτια Ταραμπάνκο θα αποχωρήσει μια για πάντα από το παιχνίδι, θέλουμε να δούμε πως και πότε θα γίνει η ανακοίνωση.

Ωστόσο, στο trailer που κυκλοφόρησε από τον ΣΚΑΙ πριν από λίγα λεπτά και που θα δείτε παρακάτω φαίνεται πως στην ομάδα των Διάσημων επικρατεί ένας μικρός πανικός όσον αφορά το περιστατικό που έχει συμβεί με την Κάτια.

Η Ελίζαμπεθ που είναι μια καινούργια παίκτρια δείχνει μπερδεμένη αρκετά με το ποια είναι στα αλήθεια η Κάτια και αναφέρει χαρακτηριστικά πως φοράει μάσκα για να κρύψει το αληθινό της πρόσωπο.

Από την άλλη, την Κυριακή θα παρακολουθήσουμε ακόμα έναν δύσκολο και σκληρό αγώνα μεταξύ Διάσημων και Μαχητών για έπαθλο φαγητού αυτή την φορά.

Οι Μαχητές με την απουσία της Κάτιας σίγουρα έχουν ένα πλεονέκτημα παραπάνω αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Όπως γνωρίζετε το Youweekly.gr κάθε φορά λίγο πριν το επεισόδιο σας μεταφέρει όλες τις αποκλειστικές πληροφορίες που έχει απευθείας από τον Άγιο Δομίνικο για το ποια ομάδα θα κερδίσει το αγώνισμα. Να τονιστεί πως ποτέ δεν έχουμε πέσει έξω! Οπότε αναμένετε μέχρι την Κυριακή...

Να σας υπενθυμίσουμε πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα δούμε να πραγματοποιείται και η ανακατάταξη των παικτών. Δυο άτομα από την ομάδα των Διάσημων θα πάνε στους Μαχητές - δείτε εδώ ποιοι - και δυο άτομα από τους Μαχητές θα πάνε στους Διάσημους, δείτε εδώ ποια!