Aθηνά Οικονομάκου: Βόλτα στα χιόνια για την εγκυμονούσα ηθοποιό

Δείτε το βίντεο

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Aθηνά Οικονομάκου: Βόλτα στα χιόνια για την εγκυμονούσα ηθοποιό

Τα χιόνια στην Αθήνα έπεσαν και η Αθηνά Οικονομάκου βρήκε την ευκαιρία να κάνει μια εξόρμηση με τον άντρα της ώστε να απολαύσουν το χιόνι.

Η ηθοποιός, η οποία πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στο δεύτερο παιδάκι της αν και για πολύ καιρό το είχε κρατήσει μυστικό, βρήκε ευκαιρία με την κακοκαιρία "Λέανδρος" έβαλε τα ζεστά της ρούχα και πήγε στα χιόνια.

Θύμα απάτης η Αθηνά Οικονομάκου

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως έχει πέσει θύμα διαδικτυακής απάτης καθώς κάποιοι έχουν φτιάξει έναν ψεύτικο λογαριασμό με το όνομα της.

Το φαινόμενο αυτό συμβαίνει όλο και πιο συχνά τον τελευταίο καιρό και καθημερινά βλέπουμε celebrities να κάνουν δημόσια έκκληση στους followers τους για να προσέξουν τι στοιχεία δίνουν και πού.

«Παιδιά όπως το έχουμε δει πάρα πολλές φορές πια στο Instagram, αυτά είναι ψεύτικα προφίλ. Μην απαντάτε και μη στέλνετε τις κάρτες σας. Προς Θεού. Είναι απατεώνες. Αν προσέξετε θα δείτε ότι είναι λάθος το όνομα που χρησιμοποιούν.

Δυστυχώς συμβαίνει συνεχώς το τελευταίο διάστημα και δε μπορώ να κάνω κάτι άλλο για να σας προστατεύσω, πέρα από το να σας ενημερώσω. Σας παρακαλώ να είστε προσεκτικοί» έγραψε η Αθηνά Οικονομάκου.

Το βίντεο της Αθηνάς Οικονομάκου που πρόδωσε την εγκυμοσύνη της λίγο πριν το ανακοινώσει η ίδια

Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας διανύει την πιο όμορφη περίοδο αφού η οικογένεια της πρόκειται να μεγαλώσει.

Ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος και η Αθηνά είναι έτοιμοι να καλωσορίσουν το δεύτερο μωράκι τους και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Πριν λίγες μέρες, η όμορφη ηθοποιός δημοσίευσε τον προσωπικό της λογαριασμό την ευχάριστη είδηση αλλά φαίνεται πως την είχε προδώσει ήδη ένα βίντεο της που είχε αναρτήσει νωρίτερα.

Ειδικότερα, στο βίντεο η Αθηνά δείχνει να έχει τρομερές λιγούρες και να τρώει αυγά με πατάτες τηγανητές, κάτι ασυνήθιστο για την ίδια μιας και την έχουμε συνηθίσει να απολαμβάνει μόνο υγιεινά φαγητά.

οικονομάκου