Η απάντηση του Δημήτρη Μπέλλου στις αποκαλύψεις του Διονύση Πρώιου για τις ερωτικές πράξεις στο MasterChef

«Να τσεκάρουμε και την ημερομηνία λήξης σε αυτά που καταναλώνουμε»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η απάντηση του Δημήτρη Μπέλλου στις αποκαλύψεις του Διονύση Πρώιου για τις ερωτικές πράξεις στο MasterChef

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να απαντήσει ο Δημήτρης Μπέλλος στον Διονύση Πρώϊο και στις δηλώσεις που έκανε για τις ερωτικές πράξεις που έλαβαν χώρα στο περσινό MasterChef, ανάμεσα στο ζευγάρι.

O Διονύσης, μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση του Δημήτρη Μπέλλου και της Μαρίας Μπέη, λέγοντας πως «τηλεόραση δεν είχαμε, αλλά αυτοί μας παρέδιδαν σόου κάθε μέρα στο μπαλκόνι, στο πλυντήριο, στο δωμάτιο, παντού», αν και πρόσφατα είχαν γίνει αποκαλύψεις για κάμερες που είχαν... καταγράψει τις σκηνές αυτές στο μπαλκόνι.

Ο Μπέλλος έκανε ένα Q&A στον λογαριασμό του στο Instagram και όταν ρωτήθηκε για τις συγκεκριμένες δηλώσεις είπε: «Καλό θα ήταν στις συσκευασίες που καταναλώνουμε, να κοιτάμε τις ημερομηνίες λήξης».

Δημήτρης Μπέλλος Διονύσης Πρώιος

Διονύσης Πρώιος: Συγκλόνισε για τον θάνατο του γιου του - «Μιλάω μαζί του...»

Ο Διονύσης Πρώιος, μίλησε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και συγκλόνισε με τα λόγια του για τον ξαφνικό θάνατο του μονάκριβου γιου του, τονίζοντας πως η μόνη του έγνοια πλέον είναι να μιλάει μαζί του και να επικοινωνεί.

Πρόκειται για έναν από τους πιο αγαπητούς παίκτες που έχουν περάσει από το MasterChef και η αποκάλυψή του για τον χαμό του γιου του κατάφερε να συγκινήσει τόσο τους κριτές όσο και το τηλεοπτικό κοινό που υποκλίθηκε στο μεγαλείο της ψυχής του.

Ο Διονύσης Πρώιος αναφέρθηκε στην αντίδραση που είχε λίγο μετά τον θάνατο του γιου του και στην απόφασή του να συνεχίσει τη ζωή του. Δείτε εδώ και όλα όσα αποκάλυψε στο YOU για τον χαμό του παιδιού του.

Συγκεκριμένα είπε: « Έχεις δυο επιλογές στην κατάσταση αυτή ή να φύγεις κι εσύ να πας στο καλό ή να προχωρήσεις μπροστά! Δεν θέλει καμία ψυχή να περνάει άσχημα. Στο παρελθόν του είχα πει σου χαρίζω την ελευθερία. Απαγορεύεται στη ζωή μου να κλαίω και να μην περνάω καλά Μιλάω με το γιο μου, επικοινωνώ και πάντα συζητάω στον κόσμο μου».