Τηλεοπτική ανατροπή - Έκλεισε με τον ΑΝΤ1 ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Αυτή είναι η νέα σειρά που φτιάχνει

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τηλεοπτική ανατροπή - Έκλεισε με τον ΑΝΤ1 ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή Έλα Χαμογέλα έγινε γνωστό πως ο Χριστόοφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στον ΑΝΤ1 καθώς συμφώνησε με το κανάλι για τη νέα σειρά που δημιουργεί.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος επιστρέφει μετά από 10 χρόνια απουσίας και η σειρά του πρόκειται να καθηλώσει για ακόμα μία φορά το κοινό. Πρόσφατα μάλιστα σε συνέντευξή του ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκάλυψε πως κάνει ψυχοθεραπεία.

Η τηλεοπτική σειρά που ετοιμάζει δεν θα προβληθεί στον αέρα του σταθμού αλλά στη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα τύπου Netflix, που βρίσκεται στα σκαριά του ΑΝΤ1, και η οποία θα είναι έτοιμη τα Χριστούγεννα του 2021.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης νέα σειρά ΑΝΤ1

Όσο για την πλοκή του σίριαλ το μόνο που ξέρουμε είναι ότι πρόκειται για μία ακραία ερωτική ιστορία την περίοδο του lockdown.

Η πορεία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στον κινηματογράφο

Τo 2011 έπαιξε στο θέατρο Βρετάνια τον ρόλο του Αμαντέους Μότσαρτ στην παράσταση Αμαντέους, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη. Η παράσταση, λόγω επιτυχίας, συνεχίστηκε και για δεύτερη σεζόν. Στο ενδιάμεσο, προετοίμαζε το επόμενο σεναριακό του βήμα, αυτή τη φορά στον κινηματογράφο.

Τα Χριστούγεννα του 2012 έκανε πρεμιέρα η πρώτη του κινηματογραφική ταινία με τον τίτλο Αν.... Η ταινία ξεπέρασε τις πωλήσεις 500 χιλιάδων εισιτηρίων και προβλήθηκε για περισσότερους από τέσσερις μήνες.

Τα Χριστούγεννα του 2015 προβλήθηκε η δεύτερη κινηματογραφική του δουλειά σε σενάριο, σκηνοθεσία, παραγωγή και με πρωταγωνιστή τον ίδιο, με τίτλο Ένας άλλος κόσμος (Worlds Apart). Η ταινία απέσπασε 4,5 εκατομμύρια ευρώ, θεωρήθηκε η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία στην Ελλάδα τα τελευταία 10 χρόνια και επίσης προβλήθηκε και στο εξωτερικό στο 2017. Στο πλαίσιο της προώθησης της ταινίας, ο Παπακαλιάτης ταξίδεψε σε περισσότερες από 15 πόλεις της Ελλάδας (στα πλαίσια Q&A) αλλά και στο εξωτερικό (σε διάφορες πρεμιέρες της ταινίας).

Το 2017, έδωσε την φωνή του στον Batman στην ταινία κινουμένων σχεδίων The Lego Batman Movie, σε διανομή της Tanweer