Κάτια Ταραμπάνκο: Αποκαλύπτει την εμμονή της και τους φόβους της

Όσο για τον φόβο της, δεν το περιμέναμε!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κάτια Ταραμπάνκο: Αποκαλύπτει την εμμονή της και τους φόβους της

Το μεγαλύτερο φαβορί του φετινού Survivor είναι η Κάτια Ταραμπάνκο και εμείς σας έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για την ίδια όπως τις αποκάλυψε στο Dot.

To μοντέλο, μέσα σε 60 δευτερόλεπτα έκανε μια ανασκόπηση του χαρακτήρα της και μάθαμε πως φοβάται τα έντομα παρόλο που βρίσκεται σε μια τροπική παραλία όλη μέρα ενώ λέγεται πως δεν θα αντέξει και θα αποχωρήσει από το ριάλιτι.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά της όπως αποκαλύπτει είναι:

Η Κάτια Ταραμπανκό έχει ωροσκόπο τοξότη και σιχαίνεται την αχινοσαλάτα. Έχει εμμονή να είναι όλα σε τάξη μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ πριν κοιμηθεί θέλει ένα 20λεπτο για να βάλει τις κρέμες της. Στριφογυρίζει συνεχώς στο κρεβάτι και όταν κοιμάται παραμιλάει, ενώ φοβάται πολύ τα έντομα.

κάτια ταραμπάνκο

Survivor 4: Η Κάτια μετά το ρύζι πιάστηκε και να καπνίζει;

Μετά το περιστατικό με το ρύζι η Κάτια Ταραμπάνκο γίνεται για ακόμα μια φορά στόχος καθώς "κατηγορείται" πως είχε και τσιγάρα στην κατοχή της στο Survivor.

Για την ακρίβεια στο διαδίκτυο της τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ένα πλάνο που την δείχνει έξω από την καλύβα να κάθεται με τους συμπαίκτες της και να βάζει κάτι στο στόμα της. Αυτό το "κάτι" κίνησε τις υποψίες πως είναι τσιγάρο αφού δείχνει να το κρατάει και να... ρουφάει τζούρα.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά στην ίδια σκηνή δίνει στον Αλέξη Παππά ένα... καλαμάκι που βρήκε στην καλύβα, κάτι που θεωρείται από πολλούς πως έγινε επίτηδες για παραπλάνηση.

Το βίντεο που φουντώνει τις φήμες πως η Κάτια κάπνιζε στο Survivor