Ματθίλδη Μαγγίρα: "Για το σημείο που έχουν φτάσει οι άνδρες ,οι γυναίκες φέρουμε τη μεγαλύτερη ευθύνη"

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ματθίλδη Μαγγίρα:

Η Ματθίλδη Μαγγίρα μίλησε για την επαγγελματική και καλλιτεχνική πορεία της ζωής της στην εφημερίδα Espresso και αποκάλυψε την άποψη της για τον σημερινό αντρικό πληθυσμό.

Αυτά δήλωσε η Ματθίλδη Μαγγίρα

"Για το σημείο που έχουν φτάσει οι άνδρες σήμερα εμείς οι γυναίκες φέρουμε το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης, γιατί εμείς τους δημιουργούμε και τους γαλουχούμε ως μάνες. Εάν δεν αντικρίσουμε την αλήθεια μας στον καθρέφτη με γενναιότητα, θα είμαστε συνεχώς στα ίδια και τα ίδια.

Επειδή ανήκω στο ζώδιο των Διδύμων, βαριέμαι εύκολα, το έχω δει το έργο, δεν έχει κάτι άλλο να μου δώσει, οπότε θέλω να πάω παρακάτω. Και επειδή μου αρέσει να μαθαίνω -και μαθαίνω γρήγορα-, προτιμώ τα καινούργια λάθη, γιατί θα είναι καινούργια μαθήματα." είπε μεταξύ άλλων η Ματθίλδη η οποία φέτος θα συμμετέχει στο YFSF.

Και συνέχισε: Αυτό είναι άκρως ανανεωτικό. Και αφού αναφερθήκαμε σε λάθη, αλίμονο σε όποιον δεν κάνει, γιατί από αυτά μαθαίνουμε. Αν τα επαναλαμβάνουμε, σημαίνει ότι δεν μάθαμε. Χάρη σε αυτά εξελισσόμαστε και ενηλικιωνόμαστε"

μαγγίρα άντρες

Ματθλίδη Μαγγίρα: Ξέσπασε για το εμβόλιο του κορωνοϊού - «Δεν θα σε σώσει»

Η Ματθίλδη Μαγγίρα μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και αποκάλυψε πως είναι καχύποπτη σχετικά με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, λέγοντας μάλιστα πως θα το κάνει μόλις δει πως θα έχει βοηθήσει.

Η ηθοποιός, η οποία θα επιστρέψει στο All Star YFSF μαζι με άλλους καταξιωμένους καλλιτέχνες, ξέσπασε δημόσια και οι δηλώσεις της θα συζητηθούν.

Όσα δήλωσε η Ματθίλδη Μαγγίρα

«Δεν είμαι επιστήμονας αλλά αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι στα τηλεοπτικά κανάλια δεν ακούγονται όλες οι απόψεις. Και εγώ είμαι καχύποπτη γιατί ένα εμβόλιο θέλει το λιγότερο δέκα χρόνια μελέτης, έρευνας και πειραμάτων. Δεν θέλω να γίνω πειραματόζωο. Ας το κάνουν αυτοί που το έχουν πραγματικά ανάγκη και θα δω μετά από καιρό αν όντως τους έχει βοηθήσει. Τότε γιατί όχι. Που είναι η θεραπεία; Δεν θα σε σώσει το εμβόλιο» τόνισε η Ματθλίδη Μαγγίρα.