Υβόννη Μπόσνιακ: Με μια φωτογραφία από τα παλιά ευχήθηκε στον Αντώνη Ρέμο

Δείτε τη!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Υβόννη Μπόσνιακ: Με μια φωτογραφία από τα παλιά ευχήθηκε στον Αντώνη Ρέμο

Την ονομαστική του εορτή έχει σήμερα ο Αντώνης Ρέμος και η σύζυγός του Υβόννη Μπόσνιακ θέλησε να του ευχηθεί και δημόσια με μια φωτογραφία... από τα παλιά.

Πιο συγκεκριμένα, η επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας δημοσίευσε μια φωτογραφία του από μια live εμφάνισή του, γράφοντας πάνω στο στιγμιότυπο «ο βασιλιάς μου». Μάλιστα λίγες μέρες πριν την είδαμε στο αυτοκίνητό της να τραγουδάει στο τέρμα αγαπημένο τραγούδι του συζύγου της.

Η φωτογραφία όπως θα δούμε είναι από συναυλίες του τραγουδιστή, κάτι που λόγω της πανδημίας έχουμε ξεχάσει και αναπολούμε.

Δείτε τη φωτογραφία:

ρεμος γιορτη υβοννη

Υβόννη Μπόσνιακ: Συγκλονίζει η επίθεση που δέχτηκε από ταξιτζή - "Μου δίνει μπουνιά και μου σπάει τα δάχτυλα"

Στο Dot μίλησε η Υβόννη Μπόσνιακ το μεσημέρι του Σαββάτου και αποκάλυψε πως τη πρώτη φορά που ήρθε στην Ελλάδα για δουλειά, ένας ταξιτζής της επιτέθηκε και την έκλεψε.

Το μοντέλο και σχεδιάστρια, πιο συγκεκριμένα, δήλωσε πως έμεινα χωρίς χρήματα και δεν θέλησε να γυρίσει ξανά στην Ελλάδα.

«Πρώτη φορά ήρθα στην Ελλάδα με direct booking. Πήρα την πρώτη πτήση στις 6 το πρωί και από το αεροδρόμιο πήγα στο στούντιο. Στις 11 το βράδυ μετά μου λένε να πάρω ένα ταξί και να ξαναγυρίσω στο αεροδρόμιο. Αυτό μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει. Έχω μία μικρή τσάντα και κάθομαι μπροστά. Δεν μιλούσα ελληνικά, αλλά ούτε ο ταξιτζής αγγλικά. Του λέω λοιπόν ότι θέλω ένα περίπτερο να πάρω κάτι.

Κατεβαίνω, πάω να πιάσω την τσάντα μου, μου δίνει μία μπουνιά, κλείνει την πόρτα και μου σπάει τα δάχτυλα. Τα πήρε όλα και έφυγε. Ήταν απίστευτο. Είπα ότι δεν θα ξαναέρθω ποτέ. Δεν είχα ούτε ένα ευρώ. Είμαι μέσα στα αίματα, και ήταν ένας κύριος από το περίπτερο και με βοήθησε…».