Δημήτρης Σκουλός για Βίκυ Κολιανού: «Δεν θυμόμουν τι έκανε, δεν θέλω να ακυρώσω την καριέρα της»

Ξεκαθάρισε την θέση του για την δήλωση που έκανε για το γνωστό μοντέλο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δημήτρης Σκουλός για Βίκυ Κολιανού: «Δεν θυμόμουν τι έκανε, δεν θέλω να ακυρώσω την καριέρα της»

Ο Δημήτρης Σκουλός θέλησε να ξεκαθαρίσει την θέση του αναφορικά με την δήλωση που έκανε για την Βίκυ Κουλιανού και την καριέρα της στο εξωτερικό.

Ο επιτυχημένος φωτογράφος και κριτής του GNTM βρέθηκε στην εκπομπή “Χιούστον το λύσαμε” και κάνοντας αναφορά στις Ελληνίδες μοντέλα, τόνισε πως είναι λίγες αυτές που έχουν κάνει καριέρα στο εξωτερικό, κάνοντας λόγο μόνο για την Βίκυ Καγιά και την Έλενα Κουντουρά, χωρίς να συμπεριλαμβάνει ανάμεσα σε αυτές την Βίκυ Κουλιανού.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Σκουλός είπε: “Η Κουλιανού δε θυμάμαι αν έκανε εξωτερικό”

Φυσικά, η δήλωση αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη και ασχολίαστη και μάλιστα το πρωί της Δευτέρας ο Κώστας Φραγκολιάς, κατά την διάρκεια του Happy Day, ανέφερε πως το συγκεκριμένο μοντέλο έχει σημειώσει τεράστια καριέρα στο εξωτερικό.

Έτσι, ο Δημήτρης Σκουλός ένιωσε την ανάγκη να υπερασπιστεί τον εαυτό του αλλά και τα λεγόμενα του και για τον λόγο αυτόν τηλεφώνησε στην εκπομπή και εξήγησε τι ήταν αυτό που εννοούσε.

Ο γνωστός φωτογράφος είπε: “Εγώ είμαι φωτογράφος, μια καριέρα ενός μοντέλου τη βλέπω φωτογραφικά. Ξέρω ότι η Βίκυ Κουλιανού έχει κάνει τεράστια καριέρα έξω, έχει περπατήσει σε όλο τον πλανήτη έχει κάνει shows για όλους τους γνωστούς σχεδιαστές.

Σαν φωτογράφος προσπάθησα να θυμηθώ μοντέλα που έχουν κάνει φωτογραφικά πράγματα, δεν θυμόμουν φωτογραφικά τι έχει κάνει η Βίκυ Κουλιανού. Ξέρω ότι έχει κάνει shows φωτογραφικά δε θυμόμουν τι έκανε. Μπορεί να έχει κάνει και να μην το ξέρω. Δε θυμόμουν ρε παιδιά. Δε θέλω να ακυρώσω την καριέρα της γυναίκας”.

Δημήτρης Σκουλός για Βίκυ Κολιανού

Η Βίκυ Κολιανού, στο μεταξύ, είχε σχολιάσει στο παρελθόν και μια φωτογράφιση του GNTM.

GNTM: Η Βίκυ Κουλιανού αποκαλύπτει το λόγο που απέρριψε την πρόταση τους - «Επέλεξα να...»

Η Βίκυ Κουλιανού σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα», αποκάλυψε μεταξύ άλλων το λόγο που αποφάσισε να απορρίψει την πρόταση του GNTM για να συμμετέχει σε ένα επεισόδια.

Όπως εξήγησε το μοντέλο η πρόταση της έγινε πολύ ξαφνικά και τελευταία στιγμή, για αυτό κιόλας προτίμησε να πάει διακοπές τις οποίες είχε κανονίσει.

Ωστόσο, το αγαπημένο μοντέλο θέλησε να αναφερθεί και στην θεατρική παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές» για το οποίο έχει γίνει μεγάλος ντόρος με τις αποχωρήσεις των ηθοποιών. Με ποιο πρόσφατη αυτή του Θάνου Καληώρα, όπου έγινε χαμός.

«Έχει συζητηθεί πολύ η παράσταση “Το κλουβί με τις τρελές”. Κάποια πράγματα μάλλον είναι καρμικά, αυτή είναι η δική μου εξήγηση, αυτή την εξήγηση δίνω εγώ στα πράγματα. Ο ντόρος δεν είναι ποτέ κακός, δηλαδή όταν μια δουλειά ακούγεται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, δεν πιστεύω ότι αυτή η δουλειά έχει ακουστεί άσχημα…

Σε όλες τις δουλειές συμβαίνει να υπάρχουν αποχωρήσεις, κάποιες δυσαρέσκειες, κάτι που να μην αρέσει. Αυτό δεν έχει να κάνει με τη βάση, την ποιότητα και την ουσία της δουλειάς. Δεν θέλω να σχολιάσω την αποχώρηση του Θάνου Καληώρα, ποτέ δεν σχολιάζω γιατί, που, πώς», είπε η Βίκυ Κουλιανού.

GNTM Βίκυ Κουλιανού

Για αυτό το λόγο η Βίκυ Κουλιανού απέρριψε την πρόταση του GNTM

Στην συνέχεια η Βίκυ Κουλιανού, αναφέρθηκε στο GNTM και στην πρόταση που της είχε γίνει από τους υθίνοντες να κάνει μια guest εμφάνιση στο παιχνίδι και να διδάξει μερικά πράγματα στα κορίτσια.

«Είχα πρόταση πέρυσι για το GNTM για μια γκεστ εμφάνιση, η οποία θα ήταν σε ένα επεισόδιο και θα ήταν σαν διδασκαλία για τα παιδιά μέσα στο σπίτι. Δυστυχώς πέρυσι δεν κατάφερα να το κάνω γιατί η πρόταση μου έγινε λίγο αιφνίδια και τελευταία στιγμή. Είχα κανονίσει να πάω διακοπές και επέλεξα να πάω διακοπές», ανέφερε η ίδια.