Και η Πρεζεράκου στο πλευρό της Μπεκατώρου - «Είχα απωθήσει ανθρώπους με ερωτική πρόθεση»

Η δημόσια στήριξη της αθλήτριας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Και η Πρεζεράκου στο πλευρό της Μπεκατώρου - «Είχα απωθήσει ανθρώπους με ερωτική πρόθεση»

Χωρίς σταματημό είναι τα μηνύματα συμπαράστασης προς το πρόσωπο της Σοφίας Μπεκατώρου, ανάμεσα τους φυσικά και η ανάρτηση της Έρρικας Πρεζεράκου.

Πολλοί είναι αυτοί που βρίσκονται στο πλευρό της Ολυμπιονίκης και την συγχαίρουν για το θάρρος και την τόλμη της της να αποκαλύψει ότι στο παρελθόν έπεσε θύμα κακοποίησης και βιασμού -δείτε εδώ το βίντεο με την μαρτυρία της-.

Η Έρρικα Πρεζεράκου είναι ασφαλώς ένας από αυτούς τους ανθρώπους και μάλιστα η ίδια μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πήρε θέση και εξέφρασε τον σεβασμό της στο πρόσωπο της Σοφίας.

Η ανάρτηση της Έρρικας Πρεζεράκου για την Σοφία Μπεκατώρου

«Πάντα στην ζωή μου παρατηρούσα .. το προτιμούσα απο το αντιδρώ .. ήταν πιο σημαντικό για μενα να γνωρίζω την αλήθεια του άλλου για να μπορώ να απομακρύνω το «κακό» απο την ζωή μου ..
…όμως αυτό είναι αρκετό ? Πως θα εξελιχθεί ο άλλος αν ζει χωρίς τις συνέπειες των πράξεων του ?
Αυτό μας διδάσκει η @sofiabekatorou

Η αληθεια παντα αναδυεται στο τελος και κερδίζει τον αγώνα

Η αλήθεια της @sofiabekatorou τερμάτισε μετά από 20 χρονια .. Σημασία δεν εχει το πότε. .ούτε το πως..
Σημασία έχει οτι έκοψε στα δυο το νήμα της σιωπής.. Και της δικής της σιωπής και της δικής μας ..
Προσωπικά αναδύθηκαν περιστατικά που είχα απωθήσει ανθρώπων με ερωτική πρόθεση η προσέγγιση κατά την διάρκεια του αθλητισμού .. ..όμως .. η σεξουαλική παρενόχληση δεν έχει να κάνει μόνο με τον αθλητισμό..
Είναι χιονοστιβάδα..Κάθε σπίτι..κάθε οικογένεια..κάθε γειτονιά.. κάθε σχολείο..έχει τον κακοποίητη της.. Τον άνθρωπο της διπλανής πόρτας.. Η τον άνθρωπο του διπλανού δωματίου.. Κακοποιητές υπεράνω υποψίας.. Αυτή είναι η αλήθεια που χρειάζεται να τερματίσει.. Η πιο σκληρή αλήθεια.. Έστω και τώρα στο τέλος.. στην εκπνοή..

@sofiabekatorou πάντα σε εκτιμούσα και σε θαύμαζα .. σε ευχαριστώ για όσα μας διδάσκεις ..».

Πρεζεράκου ανάρτηση για Σοφία Μπεκατώρου

Πρεζεράκου ανάρτηση για Μπεκατώρου

Σοφία Μπεκατώρου: Καταθέτει την Τετάρτη για τον βιασμό που δέχτηκε πριν 23 χρόνια

Η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου πρόκειται την ερχόμενη Τετάρτη να καταθέσει ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα για τον βιασμό που δέχτηκε πριν από 23 χρόνια.

Η Σοφία Μπεκατώρου έλαβε κλήση για κατάθεση από τον αρμόδιο εισαγγελέα που ερευνά την τόσο σοβαρή αυτή υπόθεση, για την οποία μάλιστα υπήρξε αυτεπάγγελτη παρέμβαση της προϊσταμένης της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου.

Νωρίτερα, ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν πως η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκαρώτου δεν επιθυμεί τη νομική της εκπροσώπηση από τους ίδιους εξέδωσαν οι Νίκος και Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η ανακοίνωση των δυο δικηγόρων έχει ως εξής: «Αργά χθες το βράδυ πληροφορηθήκαμε ότι η Ολυμπιονίκης κα Σοφία Μπεκατώρου δεν επιθυμεί να συνεχισθεί η εκπροσώπησή της από την νομική ομάδα των Ζωής Κωνσταντοπούλου και Νίκου Κωνσταντόπουλου.

Βασική πρόθεση και ελπίδα της υπεράσπισης ήταν να ξεσκεπαστεί συνολικά για τη χώρα ένας κύκλος υποθέσεων εκμετάλλευσης και κακοποίησης, που αφορά νέες και νέους, και που εκτείνεται εντός και εκτός αθλητισμού.

Ευχόμαστε την κα Μπεκατώρου πολλή δύναμη στον δύσκολο αγώνα να αλλάξουν τα πράγματα»