Σε σχέση η Μέγκι Ντρίο - «Μου αρέσουν οι άντρες που δεν είναι ωραίοι»

«Είχα πολύ καιρό να νιώσω γυναίκα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σε σχέση η Μέγκι Ντρίο - «Μου αρέσουν οι άντρες που δεν είναι ωραίοι»

Ερωτευμένη είναι η Μέγκι Ντρίο, αφού έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του 30χρονου Γιάννη, που δουλεύει σε ναυτιλιακή εταιρία και δεν έχει καμία σχέση με το χώρο της showbiz.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μιλώντας στην κάμερα του Πρωινού και τη Μαίρη Αρώνη, δίνοντας μάλιστα διάφορες λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή.

«Μου αρέσουν οι άντρες που δεν είναι ωραίοι, αλλά έχουν τύπο και είναι δυνατοί χαρακτήρες. Τον σύντροφό μου τον λένε Γιάννη. Δουλεύει σε ναυτιλιακή εταιρεία. Δεν έχει καμία σχέση με το δικό μου το αντικείμενο. Εγώ έχω μια ιστορία πονεμένη. Ήμουν τέσσερα χρόνια μόνη μου, γιατί είχα χωρίσει και με είχαν κερατώσει.

Οπότε ήμουν πολύ πιο επιφυλακτική. Με διεκδίκησε πάρα πολύ. Ξύπναγε πολύ πρωί, μου έφτιαχνε πρωινό, μου έφερνε τριαντάφυλλα. Είχα πολύ καιρό να νιώσω γυναίκα. Δεν είμαι λάτρης του γάμου. Θέλω παιδιά. Και οι δύο έχουμε κάτι τέτοιο στο μυαλό μας. Είναι μακριά και για τους δυο. Εγώ είμαι 27 και αυτός 30. Οπότε και οι δυο θέλουμε να χτίσουμε ένα μέλλον» είπε, μεταξύ άλλων, η Μέγκι Ντρίο, η οποία πριν από λίγο διάστημα "επιτέθηκε" στην Ιωάννα Τούνη.

Η αποκάλυψη της Μέγκι Ντρίο για το Survivor

Από νικήτρια του GNTM σε παίκτρια του GNTM φαίνεται πως στόχευσε η παραγωγή του Survivor αλλά τελικά το έφαγε το άκυρο αφού σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το πρωί της Δευτέρας στο Πρωινό η Μέγκι Ντρίο, δέχτηκε πρόταση να πάει αλλά αρνήθηκε.

Συγκεκριμένα, η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του GNTM αποκάλυψε:

«Ξαναδέχτηκα μια πρόταση την προηγούμενη εβδομάδα. Το γεγονός ότι η Κάτια αρρώστησε και θα ήμουν η αντικαταστάτριά της λογικά. Έχω όμως μερικά προβλήματα υγείας με το έντερο. Θα έπαιρνα 3,500- 4,000 ευρώ την εβδομάδα (δείτε εδώ πόσα έπαιρνε η Ταραμπάνκο). Η Κάτια πήγε στο Survivor για να φτιάξει την εικόνα της. Εγώ την έμαθα από εκεί, δεν την ήξερα.».