Battle Of Couples: Τα αποκάλυψε όλα ο Βασιλάκος - «Είναι ένα show που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ!»

«Θα έρθουν ζευγάρια από όλη την Ελλάδα με διαφορετικό background»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Battle Of Couples: Τα αποκάλυψε όλα ο Βασιλάκος - «Είναι ένα show που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ!»

O Παναγιώτης Βασιλάκος βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Δευτέρας στο Happy Day και αποκάλυψε τα πάντα για το Battle of the Couples.

Το τιμόνι της παρουσίασης πρόκειται να αναλάβουν ο Παναγιώτης και η Σάσα Σταμάτη, με τον πρώτο να μας υπόσχεται πολλές ανατροπές.

Συγκεκριμένα, ο Βασιλάκος είπε: «Είμαι πάρα πολύ καλά, ανυπομονώ να ξεκινήσει το Battle of the Couples. Ήταν κάτι που δεν περίμενα και ευχαριστώ τον Alpha για αυτήν την πρόταση. Ενθουσιάστηκα πάρα πολύ. Ίσως οι άνθρωποι του καναλιού πιστεύουν σε μένα. Θα με δείτε στην αρένα.

Θα υποδέχομαι τα ζευγάρια. Θα είμαι μαζί τους στις δοκιμασίες. Η ενασχόλησή μου με τον αθλητισμό είναι κάτι που με κάνει να νιώθω άνετα».

Kαι πρόσθεσε λίγο αργότερα: «Θα με δείτε και στην τελετή των βραχιολιών, που είναι ίσως η πιο σημαντική στιγμή του show. Δε μπορώ να πω περισσότερα. Θα έρθουν ζευγάρια από όλη την Ελλάδα με διαφορετικό background. Είναι ζευγάρια που θα κάνουν τα πάντα για να προστατεύσουν τη σχέση και τον έρωτά τους.

Αλλά μπαίνουν στο παιχνίδι με έναν κοινό σκοπό. Θα δούμε πολλά να συμβαίνουν στην αρένα. Είναι μια τεράστια παραγωγή. Θα ταυτιστούμε με αυτά τα ζευγάρια. Με τη Σάσα Σταμάτη έχουμε μιλήσει στο τηλέφωνο, δεν τα έχουμε πει από κοντά. Θα δούμε πολλά πράγματα. Είναι ένα show που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ στην ελληνική τηλεόραση»!

Η επίσημη ανακοίνωση του ALPHA για το Battle of Couples με παρουσιαστή τον Βασιλάκο

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος στην αρένα του Battle of the Couples!

Το πρόσωπο που συζητήθηκε όσο κανένα άλλο τη φετινή σεζόν θα αναλάβει να παρουσιάζει τις δοκιμασίες και να εμψυχώνει τα ζευγάρια να πετύχουν τον στόχο τους που είναι να φύγουν ενωμένοι, με το μεγάλο χρηματικό έπαθλο!

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος έχει υπάρξει για χρόνια επαγγελματίας αθλητής στην Ελλάδα και το εξωτερικό και είναι πτυχιούχος της Γυμναστικής Ακαδημίας.

ALPHA Battle of Couple Βασιλάκος

Με ποια εμπόδια θα έρθουν αντιμέτωπα τα ζευγάρια;

Πώς θα διαχειριστούν τον ανταγωνισμό και τις εκρήξεις που προκύπτουν όταν η σχέση γίνει πεδίο μάχης;

Μπορεί η αγάπη να νικήσει τα πάντα;

Battle of the Couples, έρχεται στον Alpha.

Αυτά είναι τα ζευγάρια που εξετάζει η παραγωγή.