Open tv: Αυτή είναι η εκπομπή που παίρνει τη θέση του The Booth

Ανατροπή στο πρόγραμμα του σταθμού

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Open tv: Αυτή είναι η εκπομπή που παίρνει τη θέση του The Booth

Μόλις πριν από λίγο το Opentv εξέδωσε την επίσημη ανακοίνωσή του μέσα από την οποία ενημέρωσε το κοινό για το ποια θα είναι η εκπομπή που θα πάρει τη θέση του The Booth στην μεσημεριανή ζώνη του σταθμού. Η εκπομπή αυτή, είναι το Κάθε μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα.

To The Booth έριξε αυλαία πριν από λίγο καιρό, γεγονός που δυσαρέστησε έντονα τις παρουσιάστριές του και όπως φαίνεται το κανάλι βρήκε ήδη την εκπομπή που θα γεμίσει τον κενό χώρο στο πρόγραμμα.

Η ανακοίνωση του Open για την εκπομπή του Βαγγέλη Δρίσκα που παίρνει τη θέση του The Booth

Μία καθημερινή εκπομπή μαγειρικής για τον σύγχρονο τηλεθεατή με τίς καλύτερες συνταγές δοκιμασμένες και δοσμένες με τον πιο κατανοητό τρόπο.

Από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 15:15 στο OPEN TV

Είναι γνωστή η αγάπη του Βαγγέλη Δρίσκα για την μαγειρική αλλά και το πάθος του να παρακολουθεί τις εξελίξεις, τα νέα και ό,τι καινούργιο συμβαίνει στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο ,που έχει σχέση με τη γαστρονομία.

Το «Κάθε Μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα» είναι μία καθημερινή εκπομπή μαγειρικής που δεν δίνει μόνο συνταγές αλλά και γνώση απλόχερα . Γιατί όπως πιστεύει ο Βαγγέλης μόνο η γνώσης ξεκλειδώνει τον μάγειρα και του δίνει αυτοπεποίθηση .

Open Δρίσκας

Κάθε επεισόδιο περιλαμβάνει γευστικά ταξίδια στην Ελλάδα και τον κόσμο που κρατούν το ενδιαφέρον του τηλεθεατή αμείωτο γιατί πάντα υπάρχει κάτι νέο να δει.

-Ελληνική κουζίνα με μια νέα σύγχρονη ματιά!

-Υγιεινά και εύγεστα πιάτα (γιατί το υγιεινό δεν είναι απαραίτητα βαρετό)

-Εθνικ κουζίνες για αρχάριους και για προχωρημένους: Γνωριμία με υλικά, νέες τάσεις και τεχνικές

-Ζαχαροπλαστική: Εύκολα, γρήγορα και απολαυστικά γλυκά. Συνταγές χωρίς ζάχαρη

-Σπιτικές μαμαδίστικες συνταγές: Με υλικά έκπληξη, λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους

Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας μαθαίνει εύκολα και απλά να μαγειρεύουμε καθημερινά σαν σεφ στην κουζίνα μας!

«Κάθε Μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα»

Από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 15:15 στο OPEN TV

Έριξε επίσημα αυλαία το The Booth - Το συγκινητικό «αντίο» των κοριτσιών

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Σοφία Μουτίδου, η Σοφία Κουρτίδου, καθώς και η αρχισυντάκτρια της εκπομπής Χρυσάνθη ευχαρίστησαν τον κόσμο τόσο για την στήριξη όσο και για την αγάπη που έδωσε όλους αυτούς τους μήνες.

Μάλιστα, η Κρυσταλλία, η οποία γέννησε πριν από μερικές μέρες, εμφανίστηκε μέσω skype μέσα από το μαιευτήριο και μίλησε με τις τρεις συμπαρουσιάστριες της και δήλωσε: “Σε κοιτάζει με αυτά τα μάτια και χάνεσαι. Τώρα είμαι καλά… Είμαι σε καλά χέρια. Πηνελόπη ευχαριστώ για αυτόν τον γιατρό που μου έδωσες…. Με προσέχουν πολύ”!

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Σοφία Μουτίδου και Σοφία Κουρτίδου ρώτησαν σε ποιον φαίνεται να μοιάζει ο μικρούλης.

“Δε ξέρω σε ποιόν μοιάζει, στην αρχή μου θύμιζε τον Δημήτρη τώρα μου φέρνει και στους δυο… Είναι μελαχρινούλης. Τον βλέπω και χάνομαι” είπε η Κρυσταλλία.

Στο τέλος της εκπομπής, οι τρεις λαμπερές παρουσιάστριες σηκώθηκαν και αγκαλιάστηκαν με την Σοφία Κουρτίδου, ούσα συγκινημένη, να λέει: “Κουμπώσαμε η μια με την άλλη που δε γνωριζόμασταν καν προηγουμένως και δημιουργήθηκε όλο αυτό”.

“Δε νομίζω να είστε τυχεροί να ξαναδείτε τέτοια εκπομπή, θα γίνω μελλοντολόγος. Δε θα υπάρξει πάλι αυτό γιατί είναι κάτι πολύ σπάνιο” είπε με τη σειρά της η Σοφία Μουτίδου.

Στη συνέχεια στο πλατό εισέβαλε και η αρχισυντάκτρια και όλες μαζί αποχαιρέτησαν το κοινό με μια θεατρική υπόκλιση.