Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν "ανακατεύεται η τράπουλα" με την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα»

Η άποψή της για την επάνοδό του στο Πρωινό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πολυσυζητημένη επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό, τονίζοντας πως αυτό δε σημαίνει ότι ανακατεύεται η τράπουλα.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα νέα δεδομένα που αλλάζουν το τηλεοπτικό τοπία και ξεκαθάρισε πως εύχεται με όλη της την καρδιά καλή επιτυχία στον Γιώργο Λιάγκα - δείτε εδώ το teaser της εκπομπής. Την ίδια στιγμή, εξήγησε πως τα νούμερα είναι αρκετά ενθαρρυντικά.

Ιωάννα Μαλέσκου Γιώργος Λιάγκας

«Αν τα νούμερα είναι ο δείκτης που κρίνουμε πώς πάει μια εκπομπή είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικά. Δεν θεωρώ ότι “ανακατεύεται η τράπουλα” με την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα. Οι εκπομπές είναι ζωντανοί οργανισμοί που προσαρμόζονται. Δεν μπορώ να κρίνω. Σε κάθε περίπτωση θα ευχηθώ “καλή αρχή” για όλους τους ανθρώπους που κάνουν κάτι που αγαπούν».

Φαίη Σκορδά για Λιάγκα: «Έφτασε η στιγμή να συναντηθούμε ξανά»

Λίγο πριν τη μεγάλη επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό, η Φαίη Σκορδά μίλησε στη Real Life και ξεκαθάρισε πως μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια, ήρθε η ώρα να συναντηθεί ξανά τηλεοπτικά μαζί του.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 ήρθε για να ρίξει μία βόμβα στο τηλεοπτικό πεδίο την περασμένη εβδομάδα. Ο Γιώργος Λιάγκας ετοιμάζεται να πάρει ξανά τη θέση του στο Πρωινό στο πλευρό της Φαίης Σκορδά, αν και η ακριβής ημερομηνία της επιστροφής του δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Φαίη Σκορδά Γιώργος Λιάγκας Πρωινό

Μετά από τις δηλώσεις που έκανε ο Βαγγέλης Περρής αλλά και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για τον παρουσιαστή, η Φαίη Σκορδά τόνισε πως οι δυο τους θα αναλάβουν ξανά το Πρωινό που δημιούργησαν μαζί.

Η παρουσιάστρια μιλώντας στην εφημερίδα RealLife και την Αλεξάνδρα Αντωνίου δήλωσε, σχετικά με την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό: «Πάντα εμπιστεύομαι το ένστικτό μου και μετά από τέσσερα χρόνια έφτασε η στιγμή να συναντηθούμε ξανά τηλεοπτικά με τον Γιώργο και να συνεχίσουμε το Πρωινό που με τόση αγάπη δημιουργήσαμε».