Στο MEGA η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με πρωινή εκπομπή;

Ο Νίκος Κοκλώνης δρομολογεί την επιστροφή της!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στο MEGA η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με πρωινή εκπομπή;

Έσκασαν μόλις τα νέα για μια τηλεοπτική επιστροφή «βόμβα» που αφορά την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και το MEGA!

Το πρωί της Τετάρτης, το Πρωινό και συγκεκριμένα ο Αλέξης Μίχας αποκάλυψε πως ο Νίκος Κοκλώνης δρομολογεί την τηλεοπτική επιστροφή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Ειδικότερα, ο Νίκος Κοκλώνης έχει ζητήσει από τα στελέχη του να ετοιμάσουν μια πρόταση αναφορικά με μια εκπομπή για το Σαββατοκύριακο με την Κωνσταντίνα να βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης.

Μέχρι στιγμής ωστόσο, το MEGA δεν έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη απόφαση, παρά μόνο σε αυτήν που αφορά την νέα εκπομπή του Γιώργου Θεοφάνους!

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω

Στιγμές ευτυχίας για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και το σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας ζει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο πλευρό του συντρόφου της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλου. Μάλιστα, δημοσίευσαν και την πρώτη τους κοινή φωτογραφία στο Instagram.

Μπορεί, κανείς από τους δυο να μην έχει μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση τους, ωστόσο οι αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το επιβεβαιώνουν.

Ζευγάρι έγιναν μετά την καραντίνα και πλέον είναι φουλ ερωτευμένοι. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το απέδειξε με μια πολύ τρυφερή κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Βασίλης Σταθοκωστόπουλος

Να σημειώσουμε πως, σοκαρισμένη ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, χθες, όπως είδαμε σε μια ανάρτηση της, λόγω ενός προβλήματος που είχε με το αμάξι της και χρειάστηκε να ζητήσει βοήθεια.