Η δήλωση της Γερμανού για τον Βασιλάκο σε ρόλο παρουσιαστή - «Είναι πολύ φωτογενές πλάσμα...»

Ε, μια αδυναμία φαίνεται πως του έχει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η δήλωση της Γερμανού για τον Βασιλάκο σε ρόλο παρουσιαστή - «Είναι πολύ φωτογενές πλάσμα...»

Η Ναταλία Γερμανού, μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και δε θα μπορούσε φυσικά να μην αναφερθεί στην καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου για κακοποίηση στα 22 της χρόνια. Επίσης, σχολίασε και τον Παναγιώτη Βασιλάκο, ο οποίος θα είναι ο παρουσιαστής στο νέο ριάλιτι του Alpha «Battle of the Couples».

«Σοκαρισμένη και εγώ και εξαιρετικά οργισμένη, όπως νομίζω όλοι όσοι ασχοληθήκαμε με αυτό και μέσα από τις εκπομπές μας. Φαντάζομαι ότι θα έχει συμβεί και στον χώρο μας. Δεν έχει σημασία πότε αποφασίζει κάποιος να μιλήσει. Σημασία έχει να γίνει ξεκάθαρο σε όλες τις γυναίκες πως η σιωπή πρέπει να σταματήσει. Πρέπει να μιλάνε» δήλωσε αρχικά η Ναταλία Γερμανού σχετικά με τη Σοφία Μπεκατώρου.

Το σχόλιο της Γερμανού για τον Βασιλάκο

Όσον αφορά στον Παναγιώτη Βασιλάκο και το «Battle of the Couples», απάντησε: «Νομίζω ότι ο Παναγιώτης είναι ένα πάρα πολύ φωτογενές πλάσμα, πολύ λαμπερό, γλυκό και ευγενικό παιδί. Τον έχω γνωρίσει. Θέλω πρώτα να τον δω ως παρουσιαστή και μετά να τον κρίνω. Η Σάσα θα προκαλεί ίντριγκες μέσα στο παιχνίδι. Ο Παναγιώτης θα είναι ο οικοδεσπότης».

Η επίσημη ανακοίνωση του ALPHA για το Battle of Couples με παρουσιαστή τον Βασιλάκο

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος στην αρένα του Battle of the Couples!

Το πρόσωπο που συζητήθηκε όσο κανένα άλλο τη φετινή σεζόν θα αναλάβει να παρουσιάζει τις δοκιμασίες και να εμψυχώνει τα ζευγάρια να πετύχουν τον στόχο τους που είναι να φύγουν ενωμένοι, με το μεγάλο χρηματικό έπαθλο!

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος έχει υπάρξει για χρόνια επαγγελματίας αθλητής στην Ελλάδα και το εξωτερικό και είναι πτυχιούχος της Γυμναστικής Ακαδημίας.

ALPHA Battle of Couple Βασιλάκος

Με ποια εμπόδια θα έρθουν αντιμέτωπα τα ζευγάρια;

Πώς θα διαχειριστούν τον ανταγωνισμό και τις εκρήξεις που προκύπτουν όταν η σχέση γίνει πεδίο μάχης;

Μπορεί η αγάπη να νικήσει τα πάντα;

Battle of the Couples, έρχεται στον Alpha.

Αυτά είναι τα ζευγάρια που εξετάζει η παραγωγή.