Μπρούσκο: Η Ανατολή Γρηγοριάδου έγινε για πρώτη φορά μαμά χωρίς να το γνωρίζει κανείς

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μπρούσκο: Η Ανατολή Γρηγοριάδου έγινε για πρώτη φορά μαμά χωρίς να το γνωρίζει κανείς

Η ηθοποιός του Μπρούσκο, Ανατολή Γρηγοριάδου, έγινε για πρώτη φορά μαμά, κάτι που σχεδόν κανείς δεν γνώριζε για εκείνη.

Η ευχάριστη είδηση της πρώτης της εγκυμοσύνης έγινε γνωστή τον προηγούμενο Αύγουστο. Ωστόσο, η όμορφη πρωταγωνίστρια γέννησε πριν 3 μήνες χωρίς να το μάθει κανείς.

Έτσι, η ίδια ανακοίνωσε την γέννηση του μωρού της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας και μερικές πολύ τρυφερές φωτογραφίες του μικρούλη.

Η Ανατολή εδώ και καιρό έχει φύγει από την Ελλάδα και πλέον ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες. Εκεί μάλιστα ερωτεύτηκε και μετά από λίγο παντρεύτηκε και διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της.

Δείτε μερικές φωτογραφίες με την ίδια και τον γιο της

Ανατολή Γρηγοριάδου μωρό

Ανατολή Γρηγοριάδου έγινε μαμά

Την «Αγγελική» από το Μπρούσκο την θυμάστε; Σήμερα, «τρελαίνει» κόσμο με τις φωτογραφίες της!

Την «Αγγελική» που γνωρίσαμε από την επιτυχημένη σειρά του Μπρούσκο την θυμάστε; Υποδυόταν την μητέρα του παιδιού του Σήφη Γιαννακάκη (Αποστόλη Τότσικα). Σήμερα, με τις φωτογραφίες της στο Instagram, «τρελαίνει» κόσμο.

Η ρομαντική σειρά του ΑΝΤ1 έπαιξε με μεγάλη επιτυχία και σε πολλές χώρες του εξωτερικού, με τους ηθοποιούς να βλέπουν δημοσιότητα και εκτός Ελλάδος.

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές ήταν η «Αγγελική», την υποδυόταν υποδυόταν η ηθοποιός, Ανατολή Γρηγοριάδου. Η ίδια μετά το τέλος της σειράς επέλεξε να διατηρεί χαμηλό προφίλ από τα media, προσπαθώντας να κρατήσει τη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Στο Instagram είναι καθημερινή χρήστης και οι φωτογραφίες που δημοσιεύσει στο λογαριασμό της «τρελαίνουν» κόσμο. Πλέον όπως φαίνεται από τις τοποθετήσεις που βάζει στις αναρτήσεις της, μένει μόνιμα στην California.

Πως πήρε το ρόλο της στην σειρά;

«Ήταν πολύ περίεργο το πως προέκυψε ο ρόλος της Αγγελικής. Τον Ιούνιο του 2013 ήρθα Ελλάδα διακοπές από τη Νέα Υόρκη για το καλοκαίρι και ο Ανδρέας Γεωργίου μου πρότεινε να κάνω μια audition για τη σειρά που θα λεγόταν “Μπρούσκο”. Δεν το σκέφτηκα και πολύ και δέχτηκα. Από εκεί και πέρα ξεκίνησαν όλα», είχε αποκαλύψει.