Οργισμένη η Χριστίνα Ορφανίδου με τα αδέρφια Βαρουξή: «Γιατί σας κάνει τώρα εντύπωση αυτά που είπαν;»

Τους «άδειασε» για τις δηλώσεις που έκαναν περί συνεύρεσης με την ίδια κοπέλα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Οργισμένη η Χριστίνα Ορφανίδου με τα αδέρφια Βαρουξή: «Γιατί σας κάνει τώρα εντύπωση αυτά που είπαν;»

Η Χριστίνα Ορφανίδου πήρε θέση σε όλα αυτά που ακούγονται μετά τις προκλητικές δηλώσεις του Παναγιώτη και Χρήστου Βαρουξή και τους «άδειασε» για τα καλά.

Τα δίδυμα αδέρφια του «Big Brother» αποκάλυψαν στην Φωλιά των Κου Κου ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με την ίδια κοπέλα χωρίς εκείνη να το ξέρει καθώς δεν της το είχαν αποκαλύψει.

Για το γεγονός αυτό ωστόσο, απολογήθηκαν οι παρουσιαστές της εκπομπής, Καραβάτου και Κατσούλης, χωρίς όμως να σταματάει εδώ το θέμα.

Έτσι, θέση πήρε και η πρώην συμπαίκτρια τους, Χριστίνα, μέσω ενός βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram λέγοντας: «Σταματήστε να μου στέλνετε τα δημοσιεύματα για τα Βαρουξάκια. Τι είπαν και τι ανέβασα.

Γιατί σας κάνει τώρα εντύπωση; Όταν τα ίδια έκαναν και γελούσαν με αυτά που συζητούσαν με τον Αντώνη στις αρχές του παιχνιδιού, δώσατε σημασία; Όχι, το αφήσατε και πέρασε έτσι.

Τώρα τι σας κάνει εντύπωση από αυτά που είπαν; Οπότε κάντε το γαργάρα και αυτό και συνεχίστε τη ζωή σας».

Χριστίνα Ορφανίδου

Παναγιώτης και Χρήστος Βαρουξής: «Σπάνε» τη σιωπή τους για τον σάλο που δημιουργήθηκε με τη δήλωσή τους

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε την Παρασκευή με την δήλωση που έκαναν στον αέρα της εκπομπής Στην φωλιά των ΚουΚου, ο Παναγιώτης και ο Χρήστος Βαρουξής αποφάσισαν να απαντήσουν με μία ανάρτηση στο Instagram.

Οι δυο τους αποκάλυψαν πως έχουν πάει με κοπέλα που νόμιζε ότι ο ένας ήταν ο άλλος και η δήλωσή τους αυτή ξεσήκωσε το κοινό, το οποίο μάλιστα τους αποκάλεσε βιαστές.

Οι ίδιοι απάντησαν μέσω Instagram και ξεκαθάρισαν πως η κοπέλα είχε εκφράσει το ενδιαφέρον της και για τους δύο.

«Λυπάμαι πάρα πολύ που εν έτει 2021, συνεχίζει να παρερμηνεύεται και να αλλοιώνεται η ειλικρίνεια δύο παιδιών 22 χρονών που απλά μπήκαν σε ένα παιχνίδι και απάντησαν ξεκάθαρα στις ερωτήσεις που τους έγιναν χωρίς δισταγμό, διότι δεν είχαν τίποτα να κρύψουν, διότι δεν είχαν κάνει τίποτα κακό.

Το να συνευρεθείς με μία κοπέλα η οποία έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της προφορικά και γραπτά μέσω μηνυμάτων και για τους δυο μας, δεν είναι έγκλημα όπως το παρουσιάζετε. Έγκλημα και βιασμός θα θεωρούνταν αν χωρίς την θέληση και επιθυμία της κοπέλας, προχωρούσαμε σε μία τέτοια ενέργεια, είτε εγώ είτε ο αδερφός μου.

Έχουμε διδαχθεί από την οικογένειά μας να σεβόσμαστε το γυναικείο φύλο με κύριο πρότυπο και παράδειγμα τη μητέρα μας. Έχουμε ηθικές αξίες και πορεύομαστε με αυτές παρά το νεαρό της ηλικίας μας, και θα θέλαμε να γίνει σεβαστό αυτό», έγραψαν τα δύο αδέρφια στην μακροσκελή ανάρτησή τους.

Παναγιώτης Χρήστος Βαρουξής Instagram