Αγγελική Ηλιάδη: Η απάντηση στα σχόλια που δέχεται για τις πλαστικές της - «Μη με κοιτάς»

Έχει γίνει χαμός με τις επεμβάσεις της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αγγελική Ηλιάδη: Η απάντηση στα σχόλια που δέχεται για τις πλαστικές της - «Μη με κοιτάς»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αγγελική Ηλιάδη απάντησε στους διαδικτυακούς της φίλους οι οποίοι την σχολίασαν πολύ άσχημα για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει.

Η τραγουδίστρια ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με τον πλαστικό χειρουργό της και οι followers της «ξέσπασαν» στα σχόλια για το τι έχει πειράξει στο πρόσωπό της.

Πολλοί ήταν αυτοί που είπαν πως ήταν πιο ωραία πριν τις πλαστικές, ενώ πολλά από τα σχόλια ήταν αρκετά προσβλητικά - δείτε τα εδώ.

Η Αγγελική Ηλιάδη δε θα μπορούσε να αφήσει αυτά τα σχόλια έτσι και έδωσε τη δική της απάντηση.

«Ε τότε κορίτσι μου σου συνιστώ να μην με κοιτάς! Καλό σου βραδάκι», απάντησε χαρακτηριστικά η Αγγελική Ηλιάδη.

Αγγελική Ηλιάδη πλαστικές

Θύμα απάτης η Αγγελική Ηλιάδη - Η δημόσια έκκληση

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αγγελική Ηλιάδη ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους πως έχει πέσει θύμα απάτης και ταυτόχρονα, έκανε μία δημόσια έκκληση προκειμένου να λυθεί το ζήτημα το συντομότερο δυνατόν.

Δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιος celebrity πέφτει θύμα μίας τέτοιας απάτης. Πριν από μερικές μέρες αυτό συνέβη με τον Γιάννη Πλούταρχο, ενώ σήμερα σειρά είχε η Αγγελική Ηλιάδη, η οποία συνειδητοποίησε μετά από μηνύματα που δέχθηκε πως υπάρχει ένας λογαριασμός στο όνομά της.

Το συγκεκριμένο προφίλ στέλνει μήνυμα και ζητάει προσωπικά στοιχεία από τους διαδικτυακούς του φίλους. Η τραγουδίστρια δημοσίευσε όλα τα στοιχεία που είχε προκειμένου να προειδοποιήσει τους followers της και να τους ζητήσει να κάνουν μία αναφορά.

Αγγελική Ηλιάδη Facebook απάτη

«Καλησπέρα φιλαράκια μου! Πριν λίγο δέχτηκα αρκετά μηνύματα που με ρωτάτε αν όλα αυτά ισχύουν. Θέλω να σας ενημερώσω ότι δεν έχω καμία σχέση με αυτό το προφίλ αλλά ούτε και με τα μηνύματα που στέλνουν από αυτό το προφίλ.

Είναι ψεύτικο και προσοχή γιατί ζητάει στοιχεία και δεν ξέρω τι μπορεί να κάνουν με αυτά. Έχω κάνει τις απαραίτητες κινήσεις αλλά σας παρακαλώ κι εσάς και ειδικά όσοι έχετε γίνοι φίλοι σε αυτό το ψεύτικο προφίλ μα κάνετε αμέσως διαγραφή φιλίας και να κάνετε αναφορά για να το διαγράψουν το γρηγορότερο», έγραψε χαρακτηριστικά.

Αγγελική Ηλιάδη διαδικτυακή απάτη