Πένθος για τον Τεό Θεοδωρίδη και την Αγνή Μάρα

Πέθανε ο πατέρας της φωτογράφου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πένθος για τον Τεό Θεοδωρίδη και την Αγνή Μάρα

Ο Τεό Θεοδωρίδης και η σύντροφός του Αγνή Μάρα, πρόσφατα είχαν μία μεγάλη απώλεια που τούς βύθισε στο απόλυτο πένθος. Η αποκάλυψη έγινε με μια φωτογραφία στα social media.

Συγκεκριμένα, η γνωστή φωτογράφος "έχασε" τον πατέρα της, στον οποίο και είχε μεγάλη αδυναμία και αγάπη. Ενώ, πολύ καλές σχέσεις μαζί του είχε και ο Τεό Θεοδωρίδης.

Την είδηση έκανε γνωστή η Αγνή Μάρα, η οποία ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία του πατέρα της. Το μήνυμα της, ράγισε καρδιές.

«Καλό Παράδεισο Μπαμπάκα μου. Εκεί που πας να μας προσέχεις και να μας αγαπάς...Σ' ευχαριστώ για το δικό μας πανέμορφο ταξίδι», έγραψε. Στο πένθος βυθίστηκε και η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Αγνή Μάρα θάνατος πατέρα

Τεό Θεοδωρίδης - Αγνή Μάρα: Δείτε πόσο έχουν μεγαλώσει τα δίδυμα παιδάκια τους

Η φωτογράφος Αγνή Μάρα και ο Τεό Θεοδωρίδης απολαμβάνουν το ρόλο τους ως γονείς. Ο ερχομός των διδύμων τους άλλαξε τη ζωή και τους γέμισε απέραντη ευτυχία.

Το ζευγάρι δημοσιεύει φωτογραφίες των παιδιών του στα social media και όπως θα δείτε είναι πολύ όμορφα μωρά. Είναι λάτρεις κυρίως του Instagram και επικοινωνούν καθημερινά με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

H Νικολέτα και o Δημήτρης είναι το επίκεντρο της ζωής τους και νιώθουν πολύ τυχεροί που έγιναν γονείς.

Τεό Θεοδωρίδης Αγνή Μάρα παιδιά

Ο Τεό Θεοδωρίδης μιλώντας παλιότερα στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα μεσάνυχτα» για τον ερχομό των διδύμων είχε πει πως κοιμόταν μόνο τέσσερις ώρες την ημέρα για να βοηθάει τη σύζυγό του στη φροντίδα τους.

«Όταν τα πρωτοείδα, ένιωσα δέος… Δεν με άφησαν να μπω στον τοκετό γιατί η Αγνή έκανε καισαρική… τα παιδιά είναι ευλογία!».