Ξέσπασε ο Νίκος Οικονομόπουλος - «Είναι αηδιαστικό κάποιοι να κρίνουν τους πάντες»

Η αναφορά του στα κακόβουλα σχόλια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ξέσπασε ο Νίκος Οικονομόπουλος - «Είναι αηδιαστικό κάποιοι να κρίνουν τους πάντες»

Ο Νίκος Οικονομόπουλος μίλησε στη Ναταλία Γερμανού και τον ραδιοφωνικό σταθμό Sfera 102,2 και ξέσπασε για τους ανθρώπους που κρίνουν στην τηλεόραση.

Ο γνωστός και επιτυχημένος τραγουδιστής μεταξύ των άλλων, αναφέρθηκε στην καραντίνα, στον τύπο γυναίκας που του αρέσει αλλά και για τα κακόβουλα σχόλια.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, που ανακοίνωσε κάποια χαρμόσυνα νέα, είπε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω βρει ακόμα τον ρυθμό μου. Νομίζω πως ακόμα θέλω αρκετό χρόνο για να καταλήξω τελικά τι μου αρέσει και τι όχι.

Δεν έχω καταλήξει τι με κάνει ευτυχισμένο», ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης τόνισε ότι: «λέμε ότι είμαστε σε μια χώρα δημοκρατίας αλλά ώρες- ώρες νιώθω πως δεν έχουμε δημοκρατία. Πρέπει να πεις αυτό που θέλουν να ακούσουν όλοι. Ε όχι! Εγώ δεν είμαι από αυτούς, δεν θα το κάνω».

Αναφορικά με την καραντίνα, δήλωσε: «Έχω την τύχη να βιώσω την καραντίνα πολύ ευκολότερα από έναν άνθρωπο που περνάει δύσκολα οικονομικά με την οικογένειά του. Είναι ανάγκη της ψυχής μου να κάνω το ο,τιδήποτε μπορεί να κάνει έναν άνθρωπο ευτυχισμένο.

Το λέω και ανατριχιάζει όλο μου το κορμί. Δεν μπορώ να διανοηθώ ανθρώπους που έχουν την ευχέρεια να βοηθήσουν και να μην το κάνουν».

Νίκος Οικονομόπουλος

Παράλληλα, αποκάλυψε και τον τύπο γυναίκας που προτιμά: «Θέλω να έχω μια ισχυρή παρουσία δίπλα μου. Δε μπορώ να νιώθω ότι έχω μια γυναίκα, η οποία θα κάνει αυτό που θα της πω εγώ.

Όταν είμαι νευριασμένος το δείχνω, δεν προσποιούμαι ποτέ. Αυτό, λοιπόν, ψάχνω και στη γυναίκα. Και να με ανεβάζει, λέγοντάς μου: “Θέλω να φύγουμε αύριο και να πάμε στην Αλάσκα”»

Τέλος, μίλησε και για τους ανθρώπους που έχουν την τάση να κρίνουν στην τηλεόραση: «Δεν έχω ακούσει κάτι άσχημο, γιατί δεν έχω δώσει το δικαίωμα να πει ο άλλος κάτι άσχημο. Μπορώ να πω όμως, με απόλυτη ειλικρίνεια, και το λέω αυτό στον κόσμο για να το ξέρει, πως αυτά που ακούει στην τηλεόραση, συνήθως το 80% αυτών που ακούγονται είναι αναλήθειες.

Όμως αυτοί που είναι στην τηλεόραση και μιλάνε για εμένα που δεν είμαι παρών και λένε ό,τι θέλουν, χωρίς να γνωρίζουν την πραγματικότητα, κάνουν τον κόσμο να πλάθει μια εικόνα χωρίς να ξέρει. Είναι αηδιαστικό κάποιοι να κρίνουν τους πάντες.

Κι εγώ που είμαι ένας τύπος που μιλάω έτσι, θέλω να μπω μέσα στην τηλεόραση και δε μπορώ να μπω. Οπότε όσο λιγότερο μιλάς, τόσο λιγότερο σχολιάζεις»

Αποκαλύφθηκε ο άγνωστος έρωτας του Νίκου Οικονομόπουλου με μελαχρινή τραγουδίστρια

Λίγοι γνωρίζουν ότι o Νίκος Οικονομόπουλος έζησε έναν έρωτα με μελαχρινή τραγουδίστρια. Μάλιστα, το αποκάλυψε η ίδια μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Ο λόγος για την Χριστίνα Σάλτη με την οποία είχε γεννηθεί ένα ειδύλλιο στο Dream Show, στο οποίο τότε έκαναν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο.

Μάλιστα, υπάρχει βίντεο στο οποίο ο Νίκος Οικονομόπουλος φαίνεται να είχε έρθει κοντά με την Χριστίνα Σάλτη. Μάλιστα όπως αποκαλύπτεται στο ντοκουμέντο από τα παλιά, ανάμεσα τους υπήρξε ένα φλερτ ενώ είχαν επίσης φιληθεί.

Η Χριστίνα Σάλτη λοιπόν καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου αποκάλυψε την άγνωστη σχέση της με τον δημοφιλή τραγουδιστή η οποία όπως και ξεκαθάρισε, δεν προχώρησε.

Σε δηλώσεις που έκανε γνωστός ράπερ στην κάμερα επίσης της εκπομπής «Έλα χαμογέλα», «άδειασε» μεταξύ άλλων τον Νίκο Οικονομόπουλο λέγοντας πως αν άκουγε κάποιον ως κριτής σε μουσικό show να λέει τραγούδι του θα του έλεγε να φύγει.