Μεσάνυχτα: Αυτοί είναι οι καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη

Όσα θα δούμε

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Μεσάνυχτα: Αυτοί είναι οι καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη

Τετάρτη σήμερα και στις 24:00 στον Alpha η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχεται τους καλεσμένους της στα Μεσάνυχτα. Η Ματθίλδη Μαγγίρα και η Ρένα Κουβελιώτη λοιπόν θα καθίσουν απέναντι από την παρουσιάστρια.

Η βραβευμένη δημοσιογράφος του Alpha και συγγραφέας Ρένα Κουβελιώτη, καθηλώνει μιλώντας για την περιπέτεια της υγείας της, που θέλει τον εγκέφαλο της να έχει την εικόνα ηλικιωμένης γυναίκας.

Περιγράφει την πρώτη φορά που έπαθε κρίση απόλυτης αμνησίας και εξηγεί πως αισθάνεται όταν για μερικά λεπτά δεν ξέρει ποια είναι, που βρίσκεται και τι κάνει. Συγκινεί όταν μιλά για τα παιδιά της και πως τους εξήγησε τί συμβαίνει στη μαμά. Μιλά για τις δυσκολίες να μεγαλώνει μόνη της τον γιο και την κόρη της, ενώ αναφέρεται στον πατέρα της και στο πως κατάφερε να αποκτήσει καλές σχέσεις μαζί του όταν έμαθε πως εκείνος πάσχει από καρκίνο. Δείτε ωστόσο τα νούμερα της εκπομπής.

Ακόμα, στην καρέκλα του καλεσμένου κάθεται και η Ματθίλδη Μαγγίρα. Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα με το αστείρευτο χιούμορ και το πηγαίο ταλέντο μιλά για τα εφηβικά της χρόνια, τότε που ήρθε για πρώτη φορά αντιμέτωπη με τις υπαρξιακές αναζητήσεις. Μας μιλά για τον κεραυνοβόλο έρωτα με τον πρώην σύζυγο της και πατέρα της κόρης της, αλλά και για το μπούλινγκ που δέχτηκε η κόρη της, στο σχολείο, από μαθητές και καθηγητές.

Δείτε το τρέιλερ με τους καλεσμένους της Ελεονώρας Μελέτη

Ελεονώρα Μελέτη: Το μήνυμα στήριξης προς όλες τις γυναίκες που έχουν δεχτεί κακοποίηση

Η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagam έστειλε ένα μήνυμα στήριξης σε όσες γυναίκες έχουν δεχτεί κακοποίηση με αφορμή την εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου.

Η Σοφία Μπεκατώρου βρήκε το θάρρος και μίλησε δημόσια για την σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκε και πλήθος κόσμου τάχθηκε στο πλευρό της.

Συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Μελέτη έγραψε: «Και μην ξεχνάμε πως η βία δεν είναι μόνο σωματική. Η παρενόχληση δεν είναι μόνο σεξουαλική. Η κακοποίηση δεν είναι μόνο σωματική. Βγαίνει και σε λεκτική, συναισθηματική, ψυχολογική έκδοση και κυκλοφορεί παντού. Ανάμεσά μας. Και γι’ αυτές συχνά δεν μπορεί να μιλήσει κανείς ανοιχτά, αν και έχουν επίσης μεγάλο κόστος και φορτίο σε όποιον το υφίσταται»

μπεκατώρου
.