Λευτέρης Πανταζής: "Ο κορωνοϊός με βοήθησε, εκεί δέθηκα με τη κόρη μου. Δεν με γνώριζε"

Η απόφαση του να μείνει με την Κόνι και τον σύντροφό της

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Λευτέρης Πανταζής:

Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε στον Alpha και το Direct και αποκάλυψε ποια είναι η σχέση με τη κόρη του Κόνι και κατά πόσο η πανδημία του κορωνοϊού τους βοήθησε να δεθούν.

«Εμένα ο κορωνοϊός με βοήθησε στη σχέση μου με την κόρη μου. Γνώρισα καλύτερα το παιδί μου. Αποφάσισε να έρθει με τον εκλεκτό της καρδιάς της να μείνουμε σπίτι και οι τρεις. Και εκεί δεθήκαμε. Το παιδί μου δε με γνώριζε. Ταξίδευα, έλειπα. Η μανούλα της μεγάλωσε το παιδί μου. Εγώ έλειπα. Το παιδί δεν ήξερε τον μπαμπά του όπως τον έμαθε.

Τσακωθήκαμε, τα ξαναβρήκαμε, είδαμε Netflix, γνωριστήκαμε, αγαπηθήκαμε. Και τώρα μένει μαζί μου και θα συνεχίσει να μένει. Το θέλω.

Έκανα ένα σπίτι. Δικό μου θα είναι; Του παιδιού μου είναι. Αν ο γαμπρός ζητήσει προίκα ας το πάρουν. Κι αν δε ζητήσει δεν πρέπει να το δώσω; Τι να το κάνω; Χαλάλι της» είπε ο Λευτέρης Πανταζής ενώ, στην ίδια εκπομπή, μίλησε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

πανταζής

Λευτέρης Πανταζής: «Η νύχτα, όπως κι η μέρα, έχει κοκαΐνη και ναρκωτικά»

Αρχικά, απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το εάν η μουσική με την οποία ασχολείται υπηρετεί την τέχνη ή τη διασκέδαση. «Εγώ έχω κάνει τα πάντα στην πορεία μου. Ξεκίνησα με Χατζηδάκη, Θεοδωράκη και ρώσικα τραγούδια γιατί δεν ήξερα και καλά ελληνικά. Μετά σιγά σιγά είδα ότι η διασκέδαση ενδιαφέρει πιο πολύ τον κόσμο, δούλευα και με λαϊκούς τραγουδιστές. Αυτά τα ακούσματα με παρέσυραν και πήγα προς τα εκεί», είπε χαρακτηριστικά.

Για την εργασία σαν λούστρος πριν γίνει τραγουδιστής: «Έπρεπε να επιβιώσουμε, ήρθα στην Ελλάδα και φανταζόμουν πορτοκαλιές, μηλιές, ελιές, λουλούδια. Κατεβαίνω από το καράβι και παθαίνω σοκ, βλέπω 4-5 λουστράκια μουτζουρωμένα».

Ο ίδιος σημείωσε ότι ρώτησε τον πατέρα του «μπαμπά τι είναι αυτοί;» και του απάντησε ότι βάφουν παπούτσια για να βγάλουν τα λεφτά τους. «Πού να φανταστώ ότι μετά από έξι μήνες θα ήμουν ένας από αυτούς. Έτσι ξεκίνησε η Οδύσσεια, με την καλή έννοια για να φέρω λεφτά στο σπίτι, γιατί έπρεπε να πηγαίνω και σε ελληνικό σχολείο για να μάθω τα ελληνικά», είπε.

«Όπως πήγαινα στη δουλειά ένα βράδυ, πήγαινα στην πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό και όπως βάφω τα παπούτσια σταματάει μια τρίκυκλη μηχανή, ένας πατέρας με δύο παιδάκια με δύο κιθάρες, κατεβαίνουν, τραγουδάνε 4-5 τραγούδια, βάζουν ένα πιατάκι και μάζεψαν όσα έβγαζα εγώ το μήνα. Τραλάθηκα! Θα μάθω κιθάρα είπα. Επειδή ντρεπόμουν πήρα μαζί μου ένα συνέταιρο λούστρο μαζί μου στο δρόμο. Πήρα μία κιθάρα την οποία θα την πλήρωνα σιγά σιγά, η μάνα και ο πατέρας δεν ήξεραν τίποτα. Από 80 δραχμές που έπαιρνα την πρώτη μέρα έβγαλα 800 δραχμές. Έδωσε 300 στο συνέταιρο και πήρα 500 εγώ», είπε για τον τρόπο που μπήκε στο χώρο της μουσικής και έγινε τραγουδιστής.