Βίκυ Χατζηβασιλείου: "Δεν χρειάζομαι την τηλεόραση"

Όσα δήλωσε στο Πάμε Δανάη

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Βίκυ Χατζηβασιλείου:

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου βρέθηκε στο Πάμε Δανάη το πρωί της Τετάρτης και μίλησε για την απουσία της από την τηλεόραση αυτό το καιρό.

«Αυτή τη στιγμή δεν έχω ανάγκη να κάνω τηλεόραση. Δεν την χρειάζομαι την τηλεόραση» πρόσθεσε. «Θα κάνω τηλεόραση όταν θα είμαι χρήσιμη για τον κόσμο» ανέφερε, λέγοντας ότι «τα παλιά τύπου ”Πάμε Πακέτο” έχουν κλείσει για μένα. Αν τα κανάλια θέλουν κάτι καινούργιο να το συζητήσουμε».

Τέλος η παρουσιάστρια δήλωσε πως ότι και να έκανε στη ζωή της το κατάφερε μόνη της ενώ σε προηγούμενη συνέντευξη της είχε αποκαλύψει πως δεν έκανε περιουσία από την εκπομπή της.

Ολόκληρη η συνέντευξη της Βίκυς Χατζηβασιλείου

βίκυ χατζηβασιλείου

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Αποκάλυψη για το τέλος της εκπομπής της - «Έκλεισε αυτός ο κύκλος...»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου βρέθηκε στην εκπομπή Αυτός και ο Άλλος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο οριστικό τέλος της εκπομπής της, αποκαλύπτοντας πως αυτό ο κύκλος έχει κλείσει και πως σιγά σιγά πρέπει να βρει κάποια άλλη εκπομπή.

Λίγο μετά την ανακοίνωση του δεύτερου lockdown, η εκπομπή Γράμμα για σένα που ξεκίνησε αυτόν τον Σεπτέμβρη στο Open, κόπηκε, καθώς δεν ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί το κόνσεπτ σε αυτές τις συνθήκες.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου εξήγησε πως από εδώ και στο εξής θα προσπαθήσει να βρει ένα νέο κόνσεπτ, πιο θετικό, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο μία «στροφή» στην τηλεοπτική της καριέρα.

«Με δυσκόλεψε ο κορωνοϊός αλλά με βοήθησε να πάω στο επόμενο κομμάτι. Δεν επαναπαύομαι ποτέ. Θεωρώ ότι παρά είχα ταυτιστεί με την κοινωνική εκπομπή αλλά δεν είμαι μόνο αυτό. Έκανε μεγάλη επιτυχία και δεν ήθελα να το αφήσω όσο έβλεπα ότι υπάρχει αίτημα για αυτή την εκπομπή. Προφανώς, έκλεισε αυτός ο κύκλος και πρέπει να βρω και εγώ κάτι άλλο. Θα ήθελα να κάνω μία live εκπομπή με θετικό το στοιχείο μέσα της.

Infotainment, δεν με ενδιαφέρει η ώρα. Πρωινό δεν θα έκανα έτσι όπως είναι… Ώρα να διώξω αυτή την ταμπέλα. Έχω κάνει τόσα πολλά ετερόκλιτα πράγματα. Είναι ωραίο να σε έχει αγαπήσει ο κόσμος μέσα από κάτι που δημιούργησες εσύ».