Θύμα απάτης η Έλλη Κοκκίνου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Θύμα απάτης η Έλλη Κοκκίνου

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε και η Έλλη Κοκκίνου αφού μια σελίδα με το όνομα της κλήρωνε χρήματα και ζητούσε στοιχεία από άλλους λογαριασμούς.

Η τραγουδίστρια μόλις αντιλήφθηκε αυτό το περιστατικό ενημέρωσε αμέσως τους ακόλουθους της στο Facebook έτσι ώστε να μην δώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία.

Αυτή είναι η ανακοίνωση της Έλλης Κοκκίνου

“Εδώ και μέρες λαμβάνω πάρα πολλά μηνύματα στο Instagram και στο Facebook ότι ένας λογαριασμός με όνομα «ELLI KOKKINOU LIVE» κληρώνει 5.000€ μέσα από ένα παιχνίδι. Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι πρόκειται για απάτη!

Μην δίνετε τα προσωπικά σας στοιχεία και μην κάνετε κάποια άλλη ενέργεια αν σας ζητηθεί. Η επίσημη σελίδα μου στο Facebook αλλά και το Instagram Account μου έχουν σήμανση verify. Ευχαριστώ Έλλη Κοκκίνου.” έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η γνωστή τραγουδίστρια. Δείτε ακόμα πριν λίγο καιρό που την τσάκωσε ο φακός.

έλλη κοκκίνου

Έλλη Κοκκίνου για Survivor: «Θα τους σκότωνα όλους από την αφαγία»

Η Έλλη Κοκκίνου το μεσημέρι της Παρασκευής βρέθηκε καλεσμένη στο “Καλό Μεσημεράκι” και αποκάλυψε αν θα συμμετείχε ποτέ στο Survivor.

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια αυτόν τον καιρό κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι “Τι έχω τραβήξει”, σε μουσική του Γιώργου Κακοσαίου.

Μάλιστα, η ίδια ευχαρίστησε τον Νίκο Μουτσινά για το γέλιο που της προσφέρει κάθε φορά που παρακολουθεί την εκπομπή του ενώ παράλληλα αναφέρθηκε για το πόσο έχει πλήξει ο κορωνοϊός το επάγγελμά της.

Η Έλλη είπε χαρακτηριστικά: “Είναι δύσκολα τα πράγματα” είπε η Έλλη. “Eλπίζουμε το καλοκαίρι να μπορέσουμε να τραγουδήσουμε σε ανοιχτούς χώρους. Γιατί υπάρχει κόσμος από πίσω που δεν μπορεί να ζήσει”.

Λίγο αργότερα, ο παρουσιαστής την ρώτησε αν θα πήγαινε στο Survivor με την ίδια να απαντά: «Αν θα πήγαινα στο Survivor θα τους σκότωνα όλους εκεί από την αφαγία. Θα έπεφτα στη θάλασσα να πιάσω το ψάρι με το στόμα”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα