Η Βικτώρια Χαλκίτη ξεκαθαρίζει - «Δεν υπήρξε περιστατικό βίας στο J2US ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και την Ευρυδίκη»

Βάζει τα πράγματα στην θέση τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Βικτώρια Χαλκίτη ξεκαθαρίζει - «Δεν υπήρξε περιστατικό βίας στο J2US ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και την Ευρυδίκη»

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η Βικτώρια Χαλκίτη μίλησε στην κάμερα του Pop Up και στη Χριστιάνα Κοχλατζή και ξεκαθάρισε τα πράγματα ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Η Βικτώρια Χαλκίτη ήταν άκρως αφοπλιστική καθώς διέψευσε τα λεγόμενα της Ευρυδίκης αναφορικά με τις σκηνές βίας που προκάλεσε ο Τριαντάφυλλος.

Συγκεκριμένα, είπε: «Δεν υπήρξε περιστατικό βίας στο J2US ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και την Ευρυδίκη. Δεν θα το επέτρεπα. Ήταν μια διαφωνία που έληξε εκεί.

Παράλληλα, μίλησε και για τις προσπάθειες που έκανε για να αποκτήσει παιδί: «Τα πράγματα στη ζωή μου δεν ήρθαν όπως τα περίμενα. Περίμενα στην προσωπική μου ζωή να είμαι μόνη μου με σκυλιά και γατιά, αλλά παντρεύτηκα κι έκανα παιδί.

Ένιωσα απόγνωση, ένιωσα λίγη σαν γυναίκα που δεν μπορούσα να προσφέρω ένα παιδί στον άντρα μου.

Έμεινα έγκυος όταν κάναμε την τελευταία προσπάθεια με εξωσωματική. Η εγκυμοσύνη ήταν η καλύτερη περίοδος της ζωής μου. Έτρωγα για να βλέπω την κοιλιά μου φουσκωμένη», δήλωσε η Βικτώρια Χαλκίτη.

Βικτώρια Χαλκίτη

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: "Παιδιά συμπαθέστατος ο Τριαντάφυλλος στο Survivor"

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, μετά την έντονη κόντρα που είχε με τον Τριαντάφυλλο, φαίνεται να άλλαξε ξαφνικά γνώμη και μάλιστα να τον υποστηρίζει στο Survivor 4 όπου και συμμετέχει.

Η σύγκρουση της ξεκίνησε μετά την αποχώρηση τους από το J2US, όπου και διαγωνίζονταν ως ζευγάρι με την Ευρυδίκη να κατηγορεί τον τραγουδιστή για βίαιη συμπεριφορά.

Η κόντρα έγινε ακόμα πιο σοβαρή όταν οι δικηγόροι τους τοποθετήθηκαν με σκοπό να βρεθεί μια λύση.

Λίγο καιρό αργότερα, ωστόσο, η επιχειρηματίας και πρώην παίκτρια του My Style Rocks φαίνεται να κάνει στροφή 360 μοιρών.

Η Ευρυδίκη έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό ένα instastory κατά το οποίο μιλά με τον καλύτερο τρόπο για τον Τριαντάφυλλο καθώς έγραψε στη φωτογραφία: «Παιδιά συμπαθέστατος ο Τριαντάφυλλος στο Survivor και πολύ αρμονικά δεμένος με την ομάδα. Εύγε! Εξεπλάγην θετικά! Λέτε εγώ να του έβγαλα έτσι έναν άλλο πιο πικάντικο εαυτό; Μπράβο πάντως».

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ανάρτηση για Τριαντάφυλλο