Ελένη Μενεγάκη: Δημοσίευσε φωτογραφία με τον Ματέο και τα παιδιά από το πλατό του Alpha

Για πρώτη φορά

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Δημοσίευσε φωτογραφία με τον Ματέο και τα παιδιά από το πλατό του Alpha

Παγκόσμια μέρα αγκαλιάς είναι σήμερα και η Ελένη Μενεγάκη την γιόρτασε αγκαλιά με την οικογένεια της, μάλιστα η παρουσιάστρια ανέβασε για πρώτη φορά φωτογραφία με τον Ματέο και όλα της τα παιδιά.

Η παρουσιάστρια από την 1η Ιουλίου του 2020 έχει σταματήσει να βρίσκεται στους δέκτες μας. Εκείνη τη μέρα έβγαλε πολλές φωτογραφίες στο πλατό του Alpha και μια από αυτές ήταν αυτή που επέλεξε να ανεβάσει σήμερα.

«Παγκόσμια ημέρα αγκαλιάς ! Ακόμα και ένα άγγιγμα από εκείνους που ξέρεις πως σ αγαπούν ...» έγραψε στην λεζάντα και σε μια προηγούμενη φωτογραφία της, ο γιός της Άγγελος σχολίασε κάτι που παρατήρησε.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη

μενεγάκη ματέο και παιδιά

Ιωάννα Μαλέσκου για Μενεγάκη: «Ελπίζω και εύχομαι κάποια στιγμή να συναντηθούμε κι από κοντά»

Το πρωί της Τετάρτης, η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε μια δημόσια πρόταση στην Ελένη Μενεγάκη να συναντηθούν από κοντά στο αέρα, μάλιστα, του Love It.

Με αφορμή μία φωτογραφία της γνωστής παρουσιάστριας, η Ιωάννα έκανε το δικό της σχόλιο αναφορικά με έναν διάλογο πρώτης με follower της, που δήλωνε συγκεκριμένα ότι της λείπει πολύ το τηλεοπτικό της κοινό,.

Τότε, ο Βασίλης Γρηγορόπουλος, δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής, ρώτησε την Ιωάννα Μαλέσκου αν τελικά συνάντησε την Ελένη Μενεγάκη.

Έτσι, η Ιωάννα, που πριν λίγες μέρες αποκάλυψε on air ότι βρίσκεται σε σχέση, απάντησε: «Πάντως κάποια στιγμή θα χαρώ πολύ να γίνει και ελπίζω να υπάρχει διάθεση και από την άλλη πλευρά. Το “μου λείπετε” ο καθένας το μεταφράζει όπως επιθυμεί. Η δύναμη της συνήθειας, ακόμα και του να κάνεις κάτι, να κάνεις μια εκπομπή, να κάνεις κάτι συναπτά χρόνια λέει πάρα πολλά.

Όσο καλά κι αν περνάς σε μια ανάπαυλα που κάνεις στη ζωή σου, σου λείπει πάντα ένα κομμάτι.

Στέλνουμε τα φιλιά και την αγάπη μας στην καλή μας… γειτόνισσα κι ελπίζουμε και ευχόμαστε κάποια στιγμή να συναντηθούμε κι από κοντά».