Τσιμτσιλή: «Διασταυρώσαμε το σύμφωνο συμβίωσης Μουτσινά - Συνατσάκη από το Δημαρχείο Χαλανδρίου»

Επιβεβαιώθηκε το ευχάριστο αυτό γεγονός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τσιμτσιλή: «Διασταυρώσαμε το σύμφωνο συμβίωσης Μουτσινά - Συνατσάκη από το Δημαρχείο Χαλανδρίου»

Την βόμβα που έριξε σήμερα το πρωί η εφημερίδα “Espresso” για το σύμφωνο συμβίωσης του Νίκου Μουτσινά και της Μαίρης Συνατσάκη την επιβεβαίωσε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Τεράστια έκπληξη έχει προκαλέσει από το πρωί της Παρασκευής η απόφαση των δύο φίλων και παρουσιαστών να να υπογράψουν σύμφωνο συμβίωσης. Πολλοί ήταν αυτοί ωστόσο, που αρνήθηκαν να το πιστέψουν, με την Σταματίνα όμως τελικά να το επιβεβαιώνει.

Συγκεκριμένα, μέσα από την σημερινή εκπομπή του Happy Day, η παρουσιάστρια ανέφερε πως το γεγονός αυτό το επιβεβαίωσε το Δημαρχείο του Χαλανδρίου άρα είναι αληθές.

Η Σταματίνα είπε χαρακτηριστικά: “Το πώς προχώρησε αυτή η όμορφη σχέση που έχουν ένα βήμα παραπέρα νομίζω είναι κάτι που θα το επικοινωνήσουν οι ίδιοι όπως θέλουν και όπως το σκέφτονται. Πλέον, αυτή η σχέση αποκτά οικογενειακή υπόσταση. Είναι κάτι που γνωρίζαμε το γεγονός ότι αυτούς τους ανθρώπους τους ενώνει μια μεγάλη αγάπη, πλέον όμως υπάρχει και ένα σύμφωνο συμβίωσης.

Νομίζω ότι το σύμφωνο συμβίωσης είναι η επιλογή κάποιων ανθρώπων για να δημιουργήσουν οικογένεια με έναν διαφορετικό τρόπο. Το διασταυρώσαμε από το Δημαρχείο του Χαλανδρίου. Είναι μια ευχάριστη είδηση οπότε τις ευχάριστες ειδήσεις δεν χρειάζεται να τις πυροβολούμε”.

Τσιμτσιλή Μουτσινάς Συνατσάκη σύμφωνο συμβίωσης