Γιάννης Στάνκογλου: «Έχω δει πολύ λίγο από τις Άγριες Μέλισσες απ' όταν έφυγα»

Η αποκάλυψη για τη νέα σειρά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γιάννης Στάνκογλου: «Έχω δει πολύ λίγο από τις Άγριες Μέλισσες απ' όταν έφυγα»

Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις Άγριες Μέλισσες, αποκαλύπτοντας πως από τη στιγμή που αποχώρησε, έχει δει πολύ λίγο από τη σειρά.

Ο αγαπημένος ηθοποιός έφυγε από τη σειρά με τον πιο συγκλονιστικό τρόπο και στα τελευταία επεισόδια, το όνομα του Κυπραίου «παίζει» πολύ μιας και γίνεται έρευνα για το παρελθόν του.

Ο Γιάννης Στάνκογλου ωστόσο έχει κάνει «στροφή» στην κωμωδία και απολαμβάνει τη συμμετοχή του στη νέα επιτυχημένη σειρά του Mega, Σχεδόν Ενήλικες.

«Πολύ συχνά συμβαίνει να είμαι πιο παιδί από τα παιδιά μου» πρόσθεσε με χιούμορ ο πρωταγωνιστής. «Έχω δει πάρα πολύ λίγο τις Άγριες Μέλισσες, από όταν έφυγα, γενικά δεν βλέπω πάρα πολλή τηλεόραση - ενώ ξεκαθάρισε πως ο χαρακτήρας του δεν επιστρέφει στη σειρά. Τα βλέπω τα λάθη μου συχνά αλλά νομίζω πως ως ηθοποιοί τα καταλαβαίνουμε και εκείνη τη στιγμή κατά πόσο είμαστε μέσα στον χαρακτήρα».

Γιάννης Στάνκογλου Σχεδόν Ενήλικες

Για τον χαρακτηρισμό του «ωραίου» είπε: «Δεν έχω βαρεθεί να το ακούω αλλά δεν είναι και κάτι το οποίο είναι στις μέρες μας όσο ήταν ίσως στις αρχές του ελληνικού κινηματογράφου. Έχουν αλλάξει τα δεδομένα και μερικές φορές είναι κάτι που προσπαθώ να το κοντράρω με το να τσαλακώνομαι».

«Κάποια στιγμή είχα κάνει ερωτική εξομολόγηση στον πατέρα μου. Του είχα μιλήσει, του είχα πει πόσο πολύ τον αγαπάω και ήταν κάτι που με ξελάφρωσε», κατέληξε ο ηθοποιός.

Σχεδόν Ενήλικες: Αυτή είναι η νέα σειρά που πρωταγωνιστεί ο Γιάννης Στάνκογλου μετά τις Άγριες Μέλισσες

Οι «ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΗΛΙΚΕΣ» της Μυρτώς Κοντοβά έρχονται να μοιραστούν μαζί μας αστείες στιγμές, τρυφερές καταστάσεις, έρωτα, μουσική́ και πολύ σασπένς. Μία ιστορία συγκατοίκησης και φιλίας, για το σήμερα των ανθρώπων στην Αθήνα του 2020 που καταγράφει με απολαυστκό τρόπο όσα απασχολούν όλους μας τα πρώτα χρόνια της επιστροφής στη μετά – κανονικότητα.

Μία σύγχρονη τηλεόραση κινηματογραφικών απαιτήσεων, γρήγορη, ατμοσφαιρική και ζουμερή που μιλάει όπως μιλάμε, γελάει όπως γελάμε, αγωνιά όπως αγωνιούμε και το ζει όπως το ζούμε, προτείνει η Μυρτώ Κοντοβά με τη καινούργια της σειρά «Σχεδόν ενήλικες» που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου και κάθε Δευτέρα στις 22:00 στο MEGA. Δέκα χρόνια μετά την τελευταία της τηλεοπτική δουλειά, η δημιουργός που έφερε το hype των δρόμων της πόλης στη μικρή́ οθόνη γράφει ξανά́ για τους Έλληνες και όσα τους απασχολούν στα πρώτα χρόνια της επιστροφής στη… μετά – κανονικότητα.

«ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΗΛΙΚΕΣ», ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 22:00 ΣΤΟ MEGA