Ρένος Ρώτας: «Ήμουν στο όριο να ζητήσω δανεικά από τους γονείς μου για να καλύψω τα βασικά μου έξοδα»

Μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια για τα οικονομικά προβλήματα που είχε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ρένος Ρώτας: «Ήμουν στο όριο να ζητήσω δανεικά από τους γονείς μου για να καλύψω τα βασικά μου έξοδα»

Ο Ρένος Ρώτας μίλησε το πρωί της Παρασκευής στη κάμερα του Happy Day και την δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη και αναφέρθηκε με απόλυτη ειλικρίνεια για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε.

Ο γνωστός ηθοποιός προχώρησε σε απρόσμενες δηλώσεις αναφορικά με την οικονομική αβεβαιότητα που δημιουργεί η έξαρση του κορωνοϊού.

Ο Ρένος Ρωτας είπε χαρακτηριστικά: «Βέβαια και με αγχώνει το οικονομικό κομμάτι. Είμαι 29 χρονών μαντράχαλος, διαχειρίζομαι μόνος τα οικονομικά μου, τίθεται ζήτημα βιοπορισμού πια σε αυτή τη συνθήκη. Το φθινόπωρο ήμουν στο όριο να ζητήσω δανεικά είτε από την αδελφή μου είτε από τους γονείς μου προκειμένου να μπορέσω να καλύψω τα βασικά μου έξοδα».

Και πρόσθεσε: «Είχαμε ξεκινήσει πρόβες κανονικά με τον Φάνη Μουρατίδη και τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο. Ανυπομονώ να δείξουμε αυτή τη δουλειά που πιστεύω ότι θα την αγαπήσει πολύ ο κόσμος. Είναι σχεδόν έτοιμη και ελπίζω, το αργότερο το καλοκαίρι, να βγει στο κοινό».

Ρένος Ρώτας

Δείτε και εδώ τον ηθοποιό σε μια ιδιαίτερη εμφάνιση!

Λίγα λόγια για τον Ρένο Ρώτα

Ο Ρένος Ρώτας είναι ηθοποιός. Αποφοίτησε το 2014 από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

Εκτός από το θέατρο έχει δραστηριοποιηθεί και στην τηλεόραση με τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά "Οι συμμαθητές" (ΑΝΤ1). Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Ο συμβολαιογράφος (2018), Αλέξης Ζορμπάς (2017), Ο κατά φαντασίαν ασθενής (2019), Ρωμαίος και Ιουλιέτα (2016), Αυτή η νύχτα μένει (2016), Συγγνώμη (2015).

Στην τηλεόραση συμμετείχε στη σειρά Οι συμμαθητές (2014). Είναι δισεγγονός του ποιητή Βασίλη Ρώτα. Είναι ανηψιός του Λευτέρη Βογιατζή, από τη μεριά της μητέρας του Συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά "Δέκα μικροί Μήτσοι" (ΑΝΤ1, 2018)