Βίκυ Καγιά: "Δεν θέλω να μιλήσω για πρώην συνεργάτιδές μου"

Φάνηκε ενοχλημένη

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Βίκυ Καγιά:

Η κάμερα του Ευτυχείτε συνάντησε την Βίκυ Καγιά και η παρουσιάστρια έδωσε ένα τέλος σε όσα ακούγονται για τις πρώην συνεργάτιδες της, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Έλενα Χριστοπούλου.

Η παρουσιάστρια και μοντέλο μόλις είδε την κάμερες σχολίασε: «Πάλι θα μου κάνετε ερωτήσεις για τις δυο παλιές μου συνεργάτιδες;»

Και συνέχισε: Όσα χρόνια δουλεύω δεν είχα ποτέ, ούτε μία νύξη, ούτε μία φορά να πω πως κάποιος κάτι άλλο εννοούσε. Έχω ακούσει για άλλες, φίλες φίλων, από άλλα πρακτορεία. Είναι και να σου τύχει, είναι και να το μαγνητίσεις, είναι και λίγο να έχεις αυτή την αφέλεια που δεν ξέρεις ότι ο άλλος μπορεί να είναι επικίνδυνος και μπορεί να συμβεί» σημείωσε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά.

Για την αποκάλυψη που έκανε η Σοφία Μπεκατώρου πως είχε δεχθεί παλαιότερα σεξουαλική παρενόχληση δήλωσε: «Δυστυχώς άνδρες που βρίσκονται σε μια ισχυρή θέση πολλές φορές χειρίζονται καταστάσεις και αυτό είναι μεγάλο λάθος. Είναι πολύ γενναίο να βγαίνουν οι γυναίκες και να το δηλώνουν και να απαιτούν δικαιοσύνη».

«Όλα στη ζωή μπορούν να συμβούν αλλά εσύ είσαι που θα πεις το τελικό όχι» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια που εχθές ευχήθηκε στον γιο της για τα γενέθλιά του.

καγιά ηλιάνα

Δείτε όλη τη συνέντευξη της Βίκυς Καγιά

Συναντήθηκαν Βίκυ Καγια - Ηλιάνα Παπαγεωργίου! Στη δημοσιότητα η συνομιλία τους

Αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Ευτυχεί, πως η Βίκυ Καγιά και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, συναντήθηκαν στα Madwalk και μίλησαν. Μπορεί να μην συζήτησαν για τα δημοσιεύματα που της θέλουν να βρίσκονται σε κόντρα, ωστόσο αυτή ήταν η πρώτη φορά που τα δυο μοντέλα ήρθαν σε επικοινωνία.

Πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησαν οι φήμες ότι υπήρχε κόντρα ανάμεσα τους, μετά την αποχώρηση της Ηλιάνας από το GNTM, με αποτέλεσμα να έχουν φτάσει σε σημείο να μην μιλούν μεταξύ τους.

Στην εκπομπή του OPEN λοιπόν, ειπώθηκε ότι στα παρασκήνια του MadWalk, οι δύο τους βρέθηκαν στα backstage και υπήρξε διάλογος μεταξύ τους.

«Μιλήσαμε με την Βίκυ συναντηθήκαμε τυχαία στον διάδρομο εκείνη μιλούσε με κάποια κορίτσια, πήγα εκεί την χαιρέτησα, της έσφιξα το χέρι και της ευχήθηκα καλή επιτυχία. Ήταν επαγγελματικό γιατί η Βίκυ ήταν παρουσιάστρια της βραδιάς και αυτό που είχε να κάνει ήταν πολύ δύσκολο», αποκάλυψε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.