Νέο look για την Kate Middleton - Έκανε την απόλυτη τάση στα μαλλιά της

Έκλεψε πάλι όλες τις εντυπώσεις!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νέο look για την Kate Middleton - Έκανε την απόλυτη τάση στα μαλλιά της

Η Kate Middleton είναι γνωστή για τις μοναδικές εμφανίσεις της και αυτή τη φορά η ίδια αποφάσισε να υιοθετήσει ένα νέο look το οποίο το υποστήριξε φοβερά!

Η 39χρονη Δούκισσα του Κέιμπριτζ που είχε πριν μερικές μέρες τα γενέθλια της έκανε την επανεμφάνισή της μέσα από ένα βίντεο που μοιράστηκε το Παλάτι του Κένσινγκτον. Η ίδια τους ευχαρίστησε για τη σπουδαία δουλειά και το έργο τους.

Στην βιντεοκλήση η Kate Middleton φαινόταν ιδιαίτερα ανανεωμένη μιας και αυτή τη φορά αποφάσισε να τολμήσει διαφορετικό hairstyle και να τα αφήσει ίσια.

Επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο σακάκι με διακριτικές λευκές λεπτομέρειες στον γιακά υιοθετώντας έτσι ένα κομψό office look.

Συνδύασε το σύνολο της με κρεμαστά σκουλαρίκια και ένα διακριτικό κολιέ στον λαιμό της ενώ μακιγιάζ της ήταν διακριτικό και απλό.

Νέο look για την Kate Middleton

«Σούσουρο» στη Βρετανία - «Έσπασαν» τα μέτρα ασφαλείας η Kate Middleton και ο William

Εδώ και λίγες μέρες έχει δημιουργηθεί κανονικό «σούσουρο» στη Μεγάλη Βρετανία με αφορμή την πιο πρόσφατα εμφάνιση που έκανε η Kate Middleton μαζί με τον σύζυγό της, William και φυσικά με τα τρία παιδιά της, καθώς λέγεται πως «έσπασαν» τα μέτρα ασφαλείας για τον κορωνοϊό.

Πριν από μερικές μέρες, η ευτυχισμένη οικογένεια επισκέφθηκε το χριστουγεννιάτικο πάρκο που έχει δημιουργηθεί στο Norfolk, το οποίο όπως είναι γνωστό ανήκει στην Βασίλισσα Ελισάβετ.

Έπειτα από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, πολλοί ήταν αυτοί που είπαν πως οι δυο τους και τα παιδιά τους, «έσπασαν» τον κανόνα των «6 ατόμων» μιας και κατέφθασαν στο πάρκο με τον Πρίγκιπα Edward, τη σύζυγο και τα παιδιά τους!

Φυσικά οι άνθρωποι της βασιλικής οικογένειας έστειλαν τη δική τους επιστολή ξεκαθαρίζοντας πως οι δύο οικογένειες συναντήθηκαν εκεί τυχαία και πως δεν είχαν κανονίσει να πάνε μαζί. Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό είχε δημιουργηθεί ένα θέμα με το ζευγάρι και στην περιοδεία που έκαναν.

Kate Middleton William παιδιά