Απίστευτο τρολλάρισμα στην Κόνι Μεταξά: «Είναι αλήθεια ότι είσαι δύο μέτρα;»

Η αποστομωτική απάντηση της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Απίστευτο τρολλάρισμα στην Κόνι Μεταξά: «Είναι αλήθεια ότι είσαι δύο μέτρα;»

Η Κόνι Μεταξά είναι μια από τις πιο εκκεντρικές και ενδιαφέρουσες προσωπικότητες της ελληνικής σόου μπιζ και λόγω του μεγάλου βαθμού χιούμορ που διαθέτει, είναι πολλές οι φορές που δέχεται τρολλάρισμα.

Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή -δείτε εδώ και μερικές δηλώσεις του για την ίδια, είναι πολύ ταλαντούχα κοπέλα και ξέρει πολύ καλά πως να προκαλεί με τις εμφανίσεις της.

Μάλιστα, λατρεύει τις φωτογραφίες και διαθέτει έναν αρκετά δυνατό λογαριασμό στο instagram. Κατά συνέπεια, είναι εξαιρετικά ενεργή.

Πολύ συχνά αλληλεπιδρά με τους διαδικτυακούς της φίλους και θαυμαστές και πρόσφατα έκανε και ένα Q & A χωρίς να διστάζει λεπτό να απαντήσει στις αδιάκριτες και μη ερωτήσεις.

Μια από αυτές αφορούσε το ύψος της, με έναν ακόλουθο να την τρολλάρει και την ρωτάει χιουμοριστικά: «Είναι αλήθεια ότι είσαι 2 μέτρα;».

Η ίδια φυσικά δεν προσβλήθηκε και αντιθέτως απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια, αποκαλύπτοντας πως είναι ένα 1.60.

Απίστευτο τρολλάρισμα στην Κόνι Μεταξά

Κόνι Μεταξά: «Με υποτιμά όταν η πρώτη ερώτηση είναι για τον πατέρα μου κι όχι για την δουλειά μου»

Καλεσμένη στο Mega Star με τη Μαντώ Γαστεράτου ήταν η Κόνι Μεταξά η οποία μέσα σε όλα ξέσπασε για το ότι ο κόσμος δεν υπολογίζει την δουλειά της αλλά μόνο το γεγονός ότι είναι κόρη του Λευτέρη Πανταζή.

Η νεαρή τραγουδίστρια που μαζί με τον Τάσο Ξιαρχό κυκλοφόρησαν ένα νέο τραγούδι, μίλησε για όλα στην παρουσιάστρια και αναφέρθηκε τόσο στην πορεία της στα μουσικά δρώμενα όσο και για τον πατέρα της.

Η Κόνι Μεταξά είπε χαρακτηριστικά: «Μετά την εμπειρία μου στο Πρωινό, έχω καταλάβει ότι έναν άνθρωπο πρέπει να τον ρωτάς τα βασικά. Ποια είναι αυτά; Είμαι η κόρη του Λευτέρη Πανταζή.

Απλά όταν έχει να κάνει με το καλλιτεχνικό κομμάτι κι έχουν περάσει τόσα χρόνια κι έχω προσπαθήσει και δουλέψει πάρα πολύ, πιο πολύ από ότι περίμενα ότι μπορώ, δεν με εκνευρίζουν αυτά τα σχόλια, απλά με πιάνει περισσότερο πείσμα. Δηλαδή ότι πλέον αναγνωρίζεται η προσπάθεια που κάνω αλλά κάπως σαν να την υποτιμούν.

Όταν η πρώτη ερώτηση είναι για τον πατέρα μου κι όχι για την δουλειά μου, αυτό αισθάνομαι. Αλλά ξέρω ότι δεν είναι αυτός ο σκοπός του δημοσιογράφου γιατί είναι αυτά τα facts που σου είπα, ότι είμαι η κόρη του Λευτέρη Πανταζή και κάνουμε την ίδια δουλειά. Δε νομίζω να τον φτάσω ποτέ, μακάρι αλλά δουλεύω πάρα πολύ.»