Μαρίνος Κόνσολος: «Η προσωπική μου ζωή δεν αφορά κανέναν»

Ωστόσο, εμείς ξέρουμε ότι παραμένει single!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαρίνος Κόνσολος: «Η προσωπική μου ζωή δεν αφορά κανέναν»

Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Μαρίνος Κόνσολος βρέθηκε καλεσμένος στο Έλα Χαμογέλα και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή.

Ο γνωστός ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου» αποφεύγει να μιλήσει για τα ερωτικά του.

Ωστόσο, η Σίσσυ Χρηστίδου τον ρώτησε αν αυτό το διάστημα βρίσκεται σε σχέση ή όχι, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην πορεία του στην υποκριτική.

Μαρίνος Κόνσολος

Ο Μαρίνος είπε χαρακτηριστικά: «Είναι η μόνιμη ερώτηση τα τελευταία τρία χρόνια από τότε που το είπα. Η προσωπική μου ζωή δεν αφορά κανέναν. Η δουλειά μου και η προσωπική μου ζωή είναι δύο αυτόνομα πράγματα και προσπαθώ να μην τα εμπλέκω. Μου αρέσει η μοναχικότητα, να περνάω χρόνο με τον εαυτό μου.

Μου δίνει τροφή να σκεφτώ, να δημιουργώ, να είμαι εντάξει στη δουλειά μου», ανέφερε δηλώνοντας πως προτιμά να είναι μόνος.

Δεν είμαι των εφήμερων σχέσεων, θέλω να προκύπτουν όχι να κυνηγάω και να ψάχνω. Μου έχει τύχει στο θέατρο να έρθει θαυμάστρια αλλά δεν νομίζω ότι θα το έκανα.

Ο κόσμος μερικές φορές μπερδεύει τον ρόλο με την προσωπικότητα του ηθοποιού. Κάποια μπορεί να εντυπωσιάζεται από αυτό που βλέπει, αλλά η δική μου προσωπικότητα είναι διαφορετική από τον ρόλο μου». Δείτε εδώ στο μεταξύ και το φαντασμαγορικό σπίτι του.

Λίγα λόγια για τον Μαρίνο Κόνσολο

Ο Μαρίνος Κόνσολος (Λάρνακα, 26 Ιουλίου 1987) είναι Κύπριος ηθοποιός και ραδιοφωνικός παραγωγός.

Γεννήθηκε στις 26 Ιουλίου του 1987 στην Λάρνακα της Κύπρου όπου και πέρασε τα παιδικά του χρόνια. Είναι ο μικρότερος από τα τρία παιδιά της οικογένειάς του. Τελειώνοντας το σχολείο πήγε στον Κυπριακό στρατό για δύο χρόνια ενώ ολοκληρώνοντας τη θητεία του αποφάσισε να γίνει ηθοποιός.

Το 2007, σε ηλικία 20 ετών, έδωσε εξετάσεις στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και εγκαταστάθηκε στην Αθήνα ξεκινώντας τις σπουδές του. Αποφοίτησε από εκεί τρία χρόνια μετά και επέστρεψε στην Κύπρο.

Το 2011, ύστερα από οντισιόν, πήρε έναν από τους βασικούς ρόλους στην καθημερινή δραματική σειρά του SIGMA Άσπρα μπαλόνια. Εκεί υποδύθηκε τον Ορέστη παραμένοντας στο καστ της σειράς και τις δύο σεζόν μετάδοσής της.

Το 2012, παράλληλα με τη σειρά, έλαβε μέρος στο μουσικοχορευτικό talent show επωνύμων DanSing for you στο MEGA Κύπρου φτάνοντας μέχρι τον τελικό όπου και κατέκτησε την πρώτη θέση. Ακόμη την ίδια περίοδο εμφανίστηκε σε δύο ιστορίες της τηλεοπτικής σειράς αυτοτελών επεισοδίων Κυπριώτικον σκετς