Ξέσπασε η Κατερίνα Ζαρίφη: «Ας βουτάμε την γλώσσα μας στο μυαλό μας»

Οργισμένη με όλα όσα ακούγονται για την Σοφία Μπεκατώρου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ξέσπασε η Κατερίνα Ζαρίφη: «Ας βουτάμε την γλώσσα μας στο μυαλό μας»

Η Κατερίνα Ζαρίφη με αφορμή την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου προχώρησε σε ένα έντονο ξέσπασμα κατά την διάρκεια των Roomies.

Η υπόθεση βιασμού της Σοφίας Μπεκατώρου έχει αποτελέσει κεντρικό θέμα και έχει συγκλονίσει ολόκληρη την ελληνική κοινωνία -δείτε εδώ τις τελευταίες δηλώσεις της-.

Πολλές ήταν αυτές που πήραν σειρά και κατήγγειλαν παρενόχληση από αθλητικό ή επαγγελματικό παράγοντα ενώ αμέτρητες ήταν αυτές που ξέσπασαν για όλα τα δεινά που έχουν βιώσει οι γυναίκες.

Η Κατερίνα Ζαρίφη ήταν μία από αυτές η οποία κατά την διάρκεια των Roomies δήλωσε χαρακτηριστικά: “Με έχουν κάνει έξαλλη αυτοί που λένε “Καλά τώρα το λέει;” Α δεν ξέραμε να σε ρωτήσουμε άνθρωπε πότε θα βγάλουμε τη ψυχούλα μας μας έξω και θα κοινοποιήσουμε ό,τι χειρότερο συνέβη στη ζωή μας.

Θέλω να πω ότι ας βουτάμε τη γλώσσα μας στο μυαλό μας, γιατί το να λέμε αυτή την ατάκα… Και βγάζει η δήλωση η Ομοσπονδία και χαρακτηρίζει τον βιασμό ως “δυσάρεστο περιστατικό”; Μην αποθαρρύνουμε ανθρώπους…”.

 Ξέσπασε η Κατερίνα Ζαρίφη

Εξελίξεις με Σολωμού - Παπαδημητρίου - Ζαρίφη στο MEGA

Εξελίξεις έχουμε όσον αφορά τη νέα εκπομπή του MEGA, με τίτλο "Roomies", που παρουσιάζει η τριάδα "φωτιά", Ντορέττα Παπαδημητρίου, Κατερίνα Ζαρίφη και Μαρία Σολωμού. Τις εξελίξεις μάλιστα αυτές θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr.

Το κανάλι σύμφωνα με τις πληροφορίες μου πιστεύει πολύ στις 3 ηθοποιούς, καθώς είναι αγαπητές στον κόσμο. Μπορεί η μεσημεριανή εκπομπή να μην πηγαίνει καλά σε νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο μπορεί να φταίει που είναι μαγνητοσκοπημένη. Για το λόγο αυτό σκέφτονται το ενδεχόμενο της... μετακίνησης.

Σολωμού Παπαδημητρίου  Ζαρίφη Roomies MEGA

Όπως λοιπόν με πληροφόρησε πρόσωπο από το κανάλι,στο τραπέζι των συζητήσεων έχει πέσει το ενδεχόμενο οι Roomies να αλλάξουν ώρα προβολής, συγκεκριμένα να μεταφερθούν στην πρωινή ζώνη του μεγάλου καναλιού και να είναι και live.

Ο ανταγωνισμός είναι ήδη μεγάλος και θα γίνει ακόμη πιο πολύ μόλις ξεκινήσει στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΙ και η Αντελίνα Βαρθακούρη με τον σύζυγό της, Χάρη οι οποίοι ήδη έχουν ξεκινήσει τα δοκιμαστικά για να βρουν τους συνεργάτες τους.

Ακόμη ωστόσο, δεν έχει παρθεί κάποια σίγουρη απόφαση, οι συζητήσεις όμως είναι εντατικές. Αν βέβαια, προχωρήσει η απόφαση αυτή, να πω πως θα δούμε την αλλαγή αυτή στις οθόνες μας στις αρχές του Γενάρη.