Η Ιωάννα Παππά απαντά στους επικριτές της - «Φανερώνει βαθιά έλλειψη παιδείας»

Πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν αρνητικά ότι έκανε παιδί στα 40

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Ιωάννα Παππά απαντά στους επικριτές της - «Φανερώνει βαθιά έλλειψη παιδείας»

Η Ιωάννα Παππά το μεσημέρι του Σαββάτου κάθισε στον καναπέ των Roomies και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε όταν έκανε παιδί στα 40.

Η γνωστή ηθοποιός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν ήταν πολλά τα σχόλια. Νομίζω ότι και για ότι κάνει κάποιος θα δεχθεί κι αρνητική και θετική κριτική. Είναι πολύ έντονα και τα θετικά και τα αρνητικά, όπως το να κάνεις και μετά από πολλά χρόνια τηλεόραση.

Ιωάννα Παππά

Υπάρχει μερικές φορές μια αυτόματη αντίδραση και για κοινωνικά ζητήματα, θεωρώντας ότι υπάρχουν κάποιοι νόμοι και κανόνες κι αντιδρώντας χωρίς φίλτρο, όπως και στα θρησκευτικά ζητήματα είναι απόλυτοι. Είναι κάποιες φορές τρομακτικό γιατί φανερώνει βαθιά έλλειψη παιδείας». Για τα αρνητικά σχόλια εξαιτίας της εγκυμοσύνης της είχε ξανά αναφερθεί και σε μια παλιότερη συνέντευξη της.

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα

Λίγα λόγια για την Ιωάννα Παππά

Η Ιωάννα Παππά (Βοστόνη, 11 Μαρτίου 1977) είναι Ελληνίδα ηθοποιός.

Γεννήθηκε στη Βοστώνη στις 11 Μαρτίου 1977. Έχει σπουδάσει υποκριτική στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν. Έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στην πετυχημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Κλείσε τα μάτια.

Το 2014 κέρδισε το Θεατρικό Βραβείο Κοινού για το ρόλο της στην παράσταση Αλεπούδες και το 2016 το Βραβείο Μελίνα Μερκούρη από κοινού με την Αλεξάνδρα Αϊδίνη για την παράσταση Οδός Πολυδούρη, στην οποία υποδύθηκε την ποιήτρια Μαρία Πολυδούρη.

Το 2018 βραβεύτηκε με το 1ο βραβείο Α' Γυναικείου ρόλου στα βραβεία all4fun για την παράσταση Το μόνον της ζωής του ταξίδιον και με το 3ο βραβείο γυναικείας ερμηνείας στα θεατρικά βραβεία Αθηνοράματος για την παράσταση Άμλετ.

Τη σεζόν 2016-2017 δίδασκε υποκριτική στην Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης Ανδρέας Βουτσινάς.