Άρης Καβατζίκης: «Είχα ακούσει ότι ο Λιάγκας θα πάει στο Πρωινό αλλά δεν έδωσα σημασία»

Ο σχολιασμός του για την ιστορική επιστροφή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άρης Καβατζίκης: «Είχα ακούσει ότι ο Λιάγκας θα πάει στο Πρωινό αλλά δεν έδωσα σημασία»

Το απόγευμα του Σαββάτου ο Άρης Καβατζίκης βρέθηκε καλεσμένος στις Roomies και μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε στην επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό.

Πολλοί είναι αυτοί που ακόμα δεν έχουν πιστέψει πως την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει στο Πρωινό στο πλευρό της Φαίης Σκορδά. Άλλοι χάρηκαν, άλλοι πάλι όχι.

Άρης Καβατζίκης

Στην ιστορική αυτή επιστροφή αναφέρθηκε και ο Άρης Καβατζίκης ο οποίος είπε χαρακτηριστικά:

«Το πρωινό το κάνω τα τελευταία δέκα χρόνια. Το φετινό είναι λίγο διαφορετικό, το μοτίβο. Αλλά είναι πολλά τα χρόνια, εμένα μ’ αρέσει το πρωινό. Μ’ αρέσει να δουλεύω με ανθρώπους που φέρουν έναν πολιτισμό και μια μόρφωση. Εννοώ αυτό που φέρουν από το σπίτι τους, όχι τα Πανεπιστήμια. Κάποιοι όσο διάσημοι και να είναι, όσο και να λάμπουν, όσο και αν τους αγαπά ο κόσμος, αν τους ζήσεις ξέρεις ότι μπορεί να είναι και ξύλα απελέκητα. Η Δανάη είναι ένα κορίτσι 28 ετών που φέρει έναν πολιτισμό, στοιχεία που εμένα μου είναι χρήσιμα στην καθημερινότητά μου, τα εκτιμώ.

Δεν ήταν εύκολη απόφαση να φύγω από το Πρωινό. Όταν ήρθε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι μας ήταν λίγο επώδυνο. Ήταν ένας κύκλος που ήθελα να κλείσω. Με τη Φαίη έχουμε άριστες σχέσεις. Υπήρξε μια παρεξήγηση με τον Γιώργο Λιάγκα, εξαιτίας ενός δημοσιεύματος στο περιοδικό. Τον κατανοώ απολύτως.

Είχε έρθει στα αυτιά μου μια πληροφορία, πώς πετάει μια μύγα μπροστά μας και φεύγει έτσι… Ότι μην απορήσεις αν δεις κάποια στιγμή φέτος τον Γιώργο στο Πρωινό. Αυτά που ακούς και δεν δίνεις καν σημασία» κατέληξε λέγοντας ο Άρης Καβατζίκης, ο οποίος άδειασε πρόσφατα και το Big Brother!

«Βελούδινος χωρισμός» για τον Άρη Καβατζίκη

Έναν.. «χωρισμό» ανακοίνωσε πριν από μερικά λεπτά ο Άρης Καβατζίκης μέσω μιας ανάρτησης του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι αποχωρεί από το περιοδικό HELLO, στο οποίο εδώ και έξι χρόνια βρισκόταν στο τιμόνι της διεύθυνσης και διαχείρισης.

Δείτε παρακάτω το μακροσκελές κείμενο του Άρη Καβατζίκη:

«Το τέλος ενός κύκλου ή μιας εποχής… Έμεινα στο τιμόνι του περιοδικού Hello! για έξι χρόνια και δύο μήνες. Αγαπούσα τα περιοδικά από μικρό παιδί και το συγκεκριμένο έντυπο το υπηρέτησα με αγάπη, προσήλωση, υποχωρήσεις, συμβιβασμούς και δίνοντας ~ θέλω να πιστεύω – ένα προσωπικό στίγμα αισθητικής και πολιτισμού.

Το 2020 φεύγει αφήνοντας πληγές σε όλους μας και ένα μεγάλο χτύπημα στα έντυπα.

Τα περιοδικά αποτελούν «είδος υπό εξαφάνιση» και ο θάνατός τους είναι προδιαγεγραμμένος. Λίγο πριν το τέλος, και έχοντας μέσα μου μόνο καλές αναμνήσεις από τα δημιουργικά ξενύχτια μας κάθε Δευτέρα, αποχαιρετώ μία υπέροχη ομάδα που το ξέρω πως με αγάπησε, όσο την αγάπησα και εγώ.

Μαρένα Μου, Μαρία Μου, Δέσποινα, Γιώργο, Εύα, Σόνια, Στέλλα, Μάνο, Βάσω, Τίνα, Χαρά, σας ευχαριστώ για όλα.
Ήσασταν οι καλύτεροι! Αντίο στην τρελοκρητικιά μας γραμματεία Χριστίνα! Με το καλύτερο εμπορικό της αγοράς – Αγγελική Μου, Ιωάννα Μου, Δήμητρα, Ιουλία, Μαρία – τα καταφέραμε περίφημα.

Η εκδότρια κ. Έλενα Μακρή, την οποία ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη της, αγαπάει τα περιοδικά όσο και εγώ και εύχομαι κάποια στιγμή να τα καταφέρουμε ξανά. Εις το επανιδείν!

Άρης Καβατζίκης ανάρτηση