Δέσποινα Βανδή: Είναι και επίσημα στο Mega με το My Greece

Αναλυτικά το ρεπορτάζ!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Δέσποινα Βανδή: Είναι και επίσημα στο Mega με το My Greece

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη ανακοινώθηκε και επίσημα πως η Δέσποινα Βανδή είναι μέλος την οικογένειας του Mega με την εκπομπή My Greece.

Όπως ανακοίνωσε ο Άρης Καβατζίκης, η εκπομπή τη τραγουδίστριας θα προβληθεί τη σεζόν 2020-2021 και είναι όλοι τους πολύ χαρούμενοι καθώς πρόκειται για μια μεγάλη παραγωγή, στο τιμόνι της σκηνοθεσίας θα βρίσκεται ο Κώστας Καπετανίδης ωστόσο ο σεφ Βαγγέλης Δρίσκας δεν θα παρευρεθεί καθώς παρουσιάζει δική του εκπομπή στο OPEN.

Η Δανάη Μπάρκα μάλιστα αποκάλυψε πως έχει δει ήδη εικόνες από ταξίδια που έχει πραγματοποιήσει η Δέσποινα Βανδή για την εκπομπή.

Αυτή είναι η ανακοίνωση για τη Δέσποινα Βανδή και το Mega

Δέσποινα Βανδή: Βγήκε για εξωτερική γυμναστική παρά το τσουχτερό κρύο!

Η Δέσποινα Βανδή προσέχει πολύ το σώμα της και τη διατροφή της, πολύ συχνά μάλιστα μας δείχνει το τρόπο που γυμνάζεται. Έτσι και τώρα αν και με παγωνιά βγήκε στη εξοχή να αθληθεί παραβλέποντας το τσουχτερό κρύο.

Η τραγουδίστρια χρόνια τώρα δοκιμάζει διάφορες μορφές γυμναστικής για να έχει ένα δυνατό και υγιές σώμα και το καταφέρνει μια χαρά αφού πάντα είναι σε φόρμα. Μέσα από τον λογαριασμό της αυτή τη φορά μας αποκάλυψε πως ο γυμναστής της την δυσκόλεψε αρκετά και μάλιστα σε εξωτερικό χώρο ακόμα και η θερμοκρασία τις τελευταίες μέρες έχει πέσει πολύ.

Τίποτα όμως δεν πτοεί την Δέσποινα Βανδή "Είναι μια πολύ δύσκολη άσκηση που θέλει συγκέντρωση,focus και ήδη με έχει κουράσει αρκετά" ακούμε την τραγουδίστρια να λέει όσο ο γυμναστής της την εμψυχώνει.

΄δεσποινα βανδή γυμναστική