Πρωινό: Με δώρο γάντια του μποξ εμφανίστηκε ο Γιώργος Παπαδάκης

Προβλέπονται μάχες!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Πρωινό: Με δώρο γάντια του μποξ εμφανίστηκε ο Γιώργος Παπαδάκης

Το Πρωινό σήμερα ξεκίνησε πολύ διαφορετικά αφού επέστρεψε ο Γιώργος Λιάγκας δίπλα στη Φαίη Σκορδά. Την εμφάνιση του έκανε και ο Γιώργος Παπαδάκης ο οποίος με πολύ χιούμορ του πήγε γάντια του μποξ.

Λίγο πριν περάσουν στην στήλη της μαγειρικής η Φαίη και ο Γιώργος, εισέβαλε στο πλατό της εκπομπής ο Γιώργος Παπαδάκης ώστε να τους ευχηθεί για την νέα τηλεοπτική συνεργασία.

Ωστόσο, δεν είχε άδεια χέρια, κρατούσε ένα ζευγάρι γάντια του μποξ, πάντα με χιουμοριστική διάθεση. Ενώ, λίγες ώρες πριν το πρώην ζευγάρι έκανε αναρτήσεις για την έναρξη της εκπομπής.

«Εγώ αυτό που έχω να σας πω είναι καλές στιγμές γιατί ο κόσμος έχει ανάγκη και από αυτό το κομμάτι το οποίο είναι πιο σημαντικό από αυτό που κάνουμε εμείς στην ελληνική τηλεόραση», είπε ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα».

Δείτε την εισβολή του Γιώργου Παπαδάκη στο Πρωινό

γιώργος λιάγκας πρωινό

Πρωινό: Άβολη η είσοδος του Γιώργου Λιάγκα - Μπήκε με τραγούδι του Ταραντίνο μέσα

Στο Πρωινό επέστρεψε ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα το πρωί και η είσοδος του στο πλατό ήταν λίγο άβολη, μετά από τόσα χρόνια, αλλά και με την Φαίη Σκορδά να τον κοιτάει έντονα και με ένα μικρό χαμόγελο, ενώ πίσω να ακούγεται τραγούδι του Ταραντίνο.

Η έναρξη της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, έγινε λίγο διαφορετικά από όλες τις προηγούμενες. Ξεκίνησε με την παρουσιάστρια πίσω από τις κάμερες να μπαίνει στο άδειο πλατό και στην συνέχει να μπαίνει ο πρώην σύζυγος της.

Στην συνέχεια μπήκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, με τον ίδιο να λέει απευθυνόμενος στον παρουσιαστή να μην ξαναφύγει, ενώ δεν δίστασε να αστειευτεί λέγοντας "μαμά και μπαμπά" την Σκορδά και τον Ουγγαρέζο.

Ωστόσο, δεν έλειψαν και τα προβλήματα, καθώς δεν λειτουργούσαν τα μικρόφωνα με αποτέλεσμα να πέσουν διαφημίσεις!

Ο Γιώργος Λιάγκας μάλιστα, μίλησε με τα πιο όμορφα λόγια για τον ΑΝΤ1!

Όταν επέστρεψαν από τις διαφημίσεις, υποδέχτηκαν στο πλατό και τους νέους συνεργάτες τους, οι οποίοι άλλαξαν όλοι, εκτός του Ουγγαρέζου. Στην ομάδα λοιπόν, προστέθηκαν η Νάνσυ Παραδεισανού και ο Τάσος Τεργιάκης.