Γιώργος Λιάγκας: "Έχασα 10 κιλά σε δύο μήνες με την καραντίνα"

Ανανεωμένος στο Πρωινό

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας:

Ο Γιώργος Λιάγκας ύστερα από 4,5 χρόνια επέστρεψε στο Πρωινό φανερά ανανεωμένος και αδυνατισμένος, κάτι που αποκάλυψε και ο ίδιος.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο παρουσιαστής δήλωσε πως μέσα στη καραντίνα έχασε 10 ολόκληρα κιλά δείτε εδώ την άβολη έναρξη του τηλεοπτικού ζευγαριού.

«Έχω δει τόσο καιρό ότι μαγειρεύεις εκπληκτικά. Τώρα δυστυχώς θα τα δοκιμάζω. Έκανα ολόκληρη προσπάθεια. Έχασα 10 κιλά σε δύο μήνες με την καραντίνα. Θα τα ξαναπάρω» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας στον Πέτρο Συρίγο που ετοίμαζε διπλό κέικ σοκολάτας με γλάσο.

λιάγκας σκορδα

Γιώργος Λιάγκας: «Ο μικρός μας γιός είπε ότι θα τσακωθούμε, θα μας απολύσουν και θα πεινάσουμε»

Την είσοδο του στο Πρωινό έκανε σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας και μαζί με την Φαίη Σκορδά θα λένε πλέον την καθημερινή τους "καλημέρα".

Καλεσμένος στην εκπομπή ήταν ο Σάκης Τανιμανίδης ο οποίος πλέον είναι και επίσημα μέλος του Αντ1 και μίλησε για όλα. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Γιώργος και η Φαίη αποκάλυψαν πως αντέδρασαν ο γιοί τους όταν τους ανακοίνωσαν πως θα ξαναδουλέψουν μαζί.

Έτσι αντέδρασαν οι γιοί της Σκορδά και του Λιάγκα

«Ο ένας μας ο γιος ο μεγάλος ο Γιάννης όταν τους το ανακοίνωσα εγώ χάρηκε πάρα πολύ και λέει “μπράβο, τι ωραία που θα δουλέψετε πάλι μαζί. Τι ωραία και χαιρόμαστε πάρα πολύ”. Έχουν καταλάβει ότι είμαστε χωρισμένοι και ότι είναι επαγγελματικό ότι ήρθα εδώ και λέει “τι ωραία, θα κάνετε και μεγάλα νούμερα τηλεθέασης”.

Ξέρει και από νούμερα τηλεθέασης ο Γιάννης και πετάγεται ο μικρός που είναι λίγο στωικός, 6 χρονών τώρα και κάνει: “βλακεία κάνατε, θα τσακωθείτε μια μέρα και εκεί, θα σας απολύσουνε, θα μείνουμε χωρίς λεφτά και θα πεινάσουμε. Δεν θα έχουμε να φάμε”. Έτσι με κούνημα το κεφάλι λες και είναι γέρος, γιαγιά», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.